banner177

banner193

İNEGÖL HASTANE DERNEĞİ'NDEN DİŞ HASTANESİ'NE DESTEK

İnegöl’de yaptığı sosyal yardımlarla adından söz ettiren İnegöl Hastane Derneği, örnek bir yardımlaşmaya daha imza attı. İnegöl Diş Hastanesi’nin ihtiyaçları ve eksikleri doğrultusunda harekete geçen İnegöl Hastane Derneği, İnegöl Diş Hastanesi’ne 2 adet koltuk takımı, 2 adet tablet ve kurutma makinesi bağışında bulunarak sağlık çalışanlarına destek oldu.

YAŞAM 07.12.2020, 11:15 07.12.2020, 11:18
İNEGÖL HASTANE DERNEĞİ'NDEN DİŞ HASTANESİ'NE DESTEK


İnegöl Hastane Derneği, İnegöl’ün yardımsever esnafıyla birlikte pandemi sürecinde de sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ediyor.

İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe, İnegöl Diş Hastanesi önünde yaptığı açıklamada yardımseverlere teşekkür ederek şöyle konuştu, “Bugün burada İnegöl Diş Hastanesi’nin daha önceden tespit etmiş olduğumuz ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi sürecinde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. İnegöl 40 ilden büyük bir ilçemiz. İhtiyaç durumlarında İnegöl Hastane Derneği’ne destek olan hayırseverlerimize, çalışmalarımızı takdir eden tüm İnegöllü hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. 112 ambulans noktaları, Diş Hastanesi, İnegöl Devlet Hastanesi başta olmak üzere sağlık çalışanlarımız için birçok çalışma içerisindeyiz. Faydalı olmaya çalışıyoruz. İnegöl yardımlaşmayı seven bir ilçe bizde bu yardımlarla dayanışmamızı perçinleyerek özveriyle çalışıyoruz.”

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER”

İnegöl Diş Hastanesi’ne bağışlanan yardımlarda emeği geçenlere teşekkür eden Altuntepe, “İnegöl Diş Hastanesi’ne teslim ettiğimiz koltuklar için yardımlarını esirgemeyen Lavita Koltuk Ergün CEYLAN ve Hastane Derneği Yöneticimiz Kadriye CEYLAN’a, tabletler için Estetik yay Abdullah EZİM ve Ali EZİM’e, Kurutma makinesi için Şahin mobilya Akif YAKŞİN’e İnegöl Hastane Derneği ve sağlık çalışanlarımız adına teşekkür ederiz.  Eksik kalınan noktalarda İnegöl esnafı her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de her türlü ihtiyaç durumunda ellerini taşın altına koyarak örnek bir yardımlaşmaya imza atıyorlar.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P