banner201

banner177

banner193

İŞ ELBİSELERİNDE BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ!

İş elbiseleri çoğu firma için çok önemli bir ihtiyaç ve gerekliliktir. Eski dönemlerde sadece kurumsal firmalar tarafından önem verilen iş elbiseleri artık yerel olan firmaların da önem verdiği bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Kurumsal kimlik çalışmalarının ne önemli adımlarından olan bu detay hem üretim alanında, hem ofislerde hem de satış pazarlama çalışmaların firma prestiji açısından büyük önem taşıyor.

YAŞAM 27.12.2020, 11:28 27.12.2020, 11:31
İŞ ELBİSELERİNDE BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ!

İş elbiselerine karşı var olan bu yaklaşım gelişip büyüdükçe bu alanda aktif olan çalışan firmaların sayısında da artışlar yaşanıyor. Giviıu markası sektörün en yeni markalarından birisi olarak biliniyor. Marka yeni olsa da markanın arka planında oldukça güçlü bir ekip bulunuyor. Tamamı kadınlardan oluşan Giviu markası bugün sektörün en deneyimli kadınlarının bir araya geldiği bir dünya.

Sevcan Durmaz 15 yılı aşan bir sektör tecrübesine sahip olan başarılı bir işveren. Kendisi bugün Giviu markası ile çok kısa sürede muhteşem işlere imza atıyor. iş elbiseleri sektöründe göstermiş olduğu başarı geçmişinde yer alan tecrübe ve deneyimlerine dayanıyor. Uzun yıllar sektörde öncü olan tekstil firmalarında iş elbiseleri alanında çalışan Sevcan Hanım sahip olduğu bilgi ve birikimi Giviu markası için kullanıyor. Bu deneyim ve tecrübe yenilikçi ve vizyonel bir bakışla birleşerek berberinde birçok başarıyı getiriyor.

Özel Tasarım İş Elbiselerinde Öncü Marka; Giviu

Sevcan Durmaz Giviu markası ile birlikte sektöre yenilikçi bir bakış açısı kazandırıyor. Her bir firma için sıradan ve klasik iş elbiseleri üretmek yerine, her bir çalışmasında firma ruhunu taşıyan özel tasarımlarla harikalar yaratıyor. Her bir marka ve firma için özenle ve özveri ile çalışan bir ekip, o markaları en prestijli şekilde temsil etmek için onlara özel üretimler yapıyor.

Sizlerde sahip olduğunuz markanın önemli bir değeri olduğunu düşünüyorsanız ve bu değeri hizmet verdiğiniz tüm müşterilerinize en iyi şekilde yansıtmak istiyorsanız Giviu ile işbirliği içerisine girebilirsiniz. Kurumsal kimlik çalışmalarınızda sizi temsil eden renklerden, logolardan ve size özel tüm detaylardan faydalanılarak hazırlanmış olan iş elbiseleri ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P