banner204

banner177

banner193

banner205

Sevcan Durmaz Bu Başarıyı Hak Etti!

İş elbiselerinde estetik ve hoş bir görünüm sağlayan Sevcan Durmaz elde ettiği başarı öyküsü ile büyük dikkat çekiyor. İş elbiselerini adeta kadın elinin dediği belli oluyor. Bir de bir iş elbiseleri için kapandı ve yeni bir devir başlıyor

YAŞAM 11.06.2021, 12:07 06.08.2021, 11:16
Sevcan Durmaz Bu Başarıyı Hak Etti!

. İş kıyafetlerini de artık moda akımı takip ediliyor ve Türkiye'nin gururu bir marka bu şekilde gün yüzüne çıkıyor. Giviu bir kadının büyük başarısı ile ortaya çıkmış bir marka haline geliyor. Türkiye'nin en özel iş kıyafeti firması olan https://www.giviu.com.tr/ iş kıyafetlerinden özel tasarımlarla müşterilerine buluşturuyor. Bugüne kadar 30 kurumsal firmaya hizmet veren gibi o markası iş elbiselerinde ay de tam bir başarı öyküsü yazıyor toptan iş elbisesi oluşturan marka Sevcan Durmaz'ın hiç bitmeyen tükenmeyen gayretiyle sektörel olarak gelişimini tamamlıyor.

Giviu Markası 5 yıllık tecrübe sonucu oluşmuş bir markadır. İşmont da yıllarca kendini yetiştirmeye çalışan Sevcan Durmaz kalbinden çektirdi. 2 yıl çalıştı ve Aykut Tarakçıoğlunun yanında da 4 yılı aşkın bir tecrübe sonrasında kendi işinin patronu olmak için Kolları sıvadı ve büyük bir gayretle iyi bir sonuç elde etti. Şu anda 17 kişiye istihdam sağlayan girişimci kadın tüm üretimde tek tek ilgilenerek büyük bir çaba gösteriyor. İhracat kalitesinde ürünler oluşturuyor ve yerli üretim gerçekleştiriyor. Kaliteden oldukça memnun olan firmalarla uzun süreli çalışmalar ve anlaşmalar yapıyor. Şu an Sevcan Durmaz Dudullu'da açmış olduğu yeni dükkâna ile ürünlerinin pazarlamasına bu dükkân üzerinden gerçekleştiriyor.

Her Sektör İçin İş Elbisesi Tasarlıyor!

Giviu hangi sektörler için elbise üretiyor diyorsanız endüstri başta yer alırken lojistik, sağlık, havayolları, turizm, temizlik, gastronomi, güvenlik gibi sektörler için büyük bir gayret gösterilerek mucizevî sonuçlar elde ediliyor. Markanın sağlamış olduğu ürün seçenekleri büyük ilgi görüyor. Kadın ve erkekler için yazlık ve kışlık tasarımlar oluşturan marka ayakkabıdan iş güvenlik ürünlerine kadar pek çok tasarımı sizler için oluşturmaktadır. İdeal fiyata ürün sağlayan bu marka hem kalite hem de çalışanların motivasyonu için adımlar atıyor. Dikkat çeken tasarımlarla mucizevî sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P