banner177

banner193

MESİAD'A TAZE KAN

MERSİN Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) 16. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Hasan Engin yeniden başkanlığa seçildi.

YAŞAM 09.04.2021, 20:53
MESİAD'A TAZE KAN

MESİAD Ermen Deniz Konferans Salonu'nda yapılan genel kurul İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Ardından Divan Kurulu başkanlığına MESİAD Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, yardımcılığına Ayla Gündoğdu ve Fevzi Boyraz seçildi. Gündemin dördüncü maddesinde yer alan tüzük maddeleri değişikliği ve 15. dönem kurul raporları oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra açık oylama ile yapılan seçimde yer alan tek liste oy birliği ile seçildi.

Seçimde Hasan Engin'in başkanlığındaki yönetim, Rıdvan Arıç, Ahmet Polat, Sibel İnandı, Ramazan Öz, Mehmet Ali Akdemir, Seyfetullah Işık, Bahattin Uzadalı, Ayla Gündoğdu, Mehmet Avcılar, Abuzer Yavuz, Kazım Altıoğlu, Sait Dervişoğlu, Osman Turan ve Filiz Burakgazi'den oluştu.

Yönetime yeni giren Dervişoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda şair, aktivist ve yazar Sait Dervişoğlu: "Mersin'imizin bu en gözde kurumu içerisinde olmaktan çok memnunum. Mersin'imizin ve Türkiye'mizin kalkınması için bir çok projelerimiz var. Değerli Başkanım Sn. Hasan Engin ve çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz ile el ele, güç birliği yaparak bunları hayata geçirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P