banner204

banner177

banner193

banner205

Pırlanta Tektaş Yüzük Alacaklara İnanılmaz Modeller!

Gönüllerin sahibi her kadının tatlı rüyası olan tektaş yüzükler pırlanta yüzük modelleri arasında en çok satılan modelidir. Tektaş yüzüğün üzerinde yer alan taş adeta insanı büyülemektedir. Her kadının vazgeçilmezleri arasında tektaş yüzükler yer almaktadır. Tektaş yüzükler yeri geldiğinde evlilik tekliflerin en büyük şahidi yeri geldiğinde en sevdiğiniz kişiye verilen en değerli hediye görevi yapmaktadır.

YAŞAM 23.12.2020, 11:56
Pırlanta Tektaş Yüzük Alacaklara İnanılmaz Modeller!

Görenleri adeta kendine hapseden tektaş yüzükler benim için teksin anlamı da taşımaktadır. Tektaş sahibi olan her kadın kendini özel hissetmektedir. Hediye tercihleri arasında her zaman ilk sırayı tektaş yüzükler almaktadır. Harika bir görüntüye sahip olan tektaş yüzük zarif duruşu ile de kendisine hayran bırakmaktadır.

Pırlanta Tektaş Yüzük Modelleri

Hem klasikler arasında yer alan hem de hiç eskimeyen model sadece Tektaş yüzük modelleridir. Tektaşlara eklenen farklı özellikler ile modelleri artırılarak kişiselleştirilebilmektedir. Her tarza uygun tektaş yüzük modeli bulmak artık çok mümkündür. Yarım tur denilen modelleri en çok satışı gerçekleştirilen modeller arasında yer almaktadır bunun yanı sıra tam tur tektaş modelleri de yine en çok beğenilen modellerden biridir.

Tek taş modelleri taşın şekli değiştirilerek de farklı tasarımlar oluşturulabilmektedir. Yine tektaş modellerin renkli olanları da beğenilen ve tercih edilen modeller arasında gösterilmektedir. Birbirinden harika görüntüye sahip olan tektaş yüzük modelleri yüzlerde kocaman bir gülümsemeye sebep olmaktadır.

Pırlanta Tektaş Yüzük Fiyatları

Vazgeçilmez modellerin arasında yer alan tektaş yüzükler en az baget yüzük modelleri kadar çeşitliliğe sahip olan pırlanta yüzüklerdir. Tektaş pırlanta yüzüklerin fiyatını etkileyen en büyük etken beştaş yüzük modellerinde olduğu gibi sahip olduğu karat değeridir. Karat artıkça fiyatında doğru oranda artmaktadır. Tektaş pırlanta yüzük modellerinin fiyatlarının değişiklik göstermesi modellerinin farklı olmasından da kaynaklanmaktadır.

Fazla işçiliği sahip olan yüzük modelleri diğerlerine oranla bir tık daha yüksek olmaktadır. Bütün pırlanta yüzük modellerini en uygun fiyata bulabileceğiniz tek yer Bluediamond markasıdır. Birbirinden uygun fiyatlara sahip olan yüzüklere ev sahipliği yapan pırlanta üreticisi ve satıcısı her müşteriye kendisini özel hissettirmektedir. Sizde ayrıcalıklı fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız Blue diamond markasına ait internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P