banner201

banner177

banner193

UÇAK ASANSÖR’DEN EĞİTİME YÜZDE YÜZ DESTEK

Uçak Asansör, Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi Kapsamında Mehmet Aras İlkokulu’na kütüphane yapılması amacıyla bağışta bulundu.

YAŞAM 03.06.2020, 12:40
UÇAK ASANSÖR’DEN EĞİTİME YÜZDE YÜZ DESTEK

Sektörüne getirdiği yenilikler, kaliteli üretim ve hizmet anlayışı ile alanında Türkiye’nin sayılı markalarından olan Uçak Asansör, örnek sosyal projelerini de sürdürüyor. Uçak Asansör Yönetim Kurulu, Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin yarınlara hazırlanmasında en önemli sac ayaklarından olan eğitim hayatına destek olmak amacıyla Nilüfer İlçesi’nde eğitim veren Mehmet Aras İlkokulu Müdürlüğü’ne okullarına kütüphane yapılması amacıyla bağışladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, Uçak Asansör olarak sektörlerine kattıkları yenilikler, kaliteli üretim ve hizmet anlayışları ile iş alanlarına kattıkları değerin yanı sıra sosyal projeleri ile de Türkiye’nin güçlü geleceğine katkı koymak için çabaladıklarını belirtti. Ülkenin geleceği gençlerin yarınlara sağlam adımlarla yürüyebilmesinin tek yolunun eğitim olduğunun altını çizen Salih Uçak, eğitime destek vermek amacıyla çalışmalarını ve projelerini sürdüreceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P