banner177

banner193

UÇAK ASANSÖR’DEN ÜST DÜZEY EĞİTİM

Asansör sektöründe 1997 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren ve birçok önemli projeye imza atan Uçak Asansör, Gold Otel’de tüm personellerin katıldığı toplantı gerçekleştirdi.  Toplantıda tüm çalışanlara ‘İş Güvenliği ve İş Sağlığı’ eğitimi verildi.

YAŞAM 10.03.2021, 12:09
UÇAK ASANSÖR’DEN ÜST DÜZEY EĞİTİM

Toplantıya Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, Uçak Asansör Genel Müdürü Salim Uçak, Uçak Asansör Teknik Müdürü Elektrik Elektronik Makine Mühendisi Saim Uçak, İşletme Müdürü Engin Özalp, Arıza ve Bakım Müdürü Semih Ören, Denetim Müdürü Melih Uçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Uçak Asansör personelleri katıldı.

SALİH  UÇAK: “KURALLARA VE TEDBİRLERE UYARAK KAZA RİSKİNİ ORTADAN KALDIRABİLİRİZ”

Toplantının açılış konuşmasında konuşan Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, iş güvenliği ve sağlığının önemine vurgu yaparak, “Her yıl binlerce iş kazası gerçekleşiyor. Bu kazaları en aza indirmek bizim elimizde. Alacağımız tedbirler ve kurallara uyarak kaza riskini ortadan kaldırabiliriz. Tüm personelimize rutin aralıklarla bu eğitimi veriyoruz. Çalışanlarımız bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitimde iş güvenliği için alınması gereken önlemler, ekipman ve kıyafetlerin önemi konularına vurgu yapıldı. İş sağlığı ve güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlulukları, acil durumlarda yapılması gerekenler, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıkları, kaza, yaralanma, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması gibi konularda Uçak Asansör çalışanlara eğitim verildi.  Eğitimde ayrıca salgın hastalıklardan korunma yolları ve çeşitli meslek hastalıkları hakkında kapsamlı bilgi verildi.  Çalışma ortam koşulları, yönetim hataları, insan faktörlerinin göz ardı edilmesi, çalışana yeterli ve uygun eğitim verilmemesi, denetim eksikliği gibi işverenden kaynaklı iş kazalarının yanı sıra, bazı iş kazalarının da çalışanların dikkatsiz ve tedbirsiz davranışlarından kaynaklı olduğunu, vurguladı.

+

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P