YAŞAM ALANLARINDA BOZ YAPI FARKI!

İnşaat sektörünün en önemli bileşenlerinden olan tasarım ve mimarlık alanında Bursa’da 2005 yılından bu yana; projelendirme, tasarım, tadilat ve uygulama dallarında kapsamlı hizmet veren BOZ YAPI İNŞAAT TASARIM VE MİMARLIK anahtar teslim projelerle evlerini yenilemek isteyenlerin bir numaralı adresi oluyor.

YAŞAM 10.10.2021, 15:11 10.10.2021, 15:35
YAŞAM ALANLARINDA BOZ YAPI FARKI!

- Anahtar teslim projelerle tasarım ve mimarlık hizmeti

 Hayatımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz yaşam alanlarımız olan konutlarda son yıllarda farklı ve özgün tasarımlar ön plana çıkıyor. Hayat tarzını ve yaşamını evlerine yansıtmak isteyenler güvenilir tasarım ve mimarlık ofisi bulmakta zorlanırken yanlış yapılan tercihler geri dönülmesi zor sonuçlar doğuruyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle tasarım ve mimarlık alanında konutlara ve ofislere tasarım ve mimarlık hizmeti sunan Boz Yapı İnşaat Tasarım ve Mimarlık Bursa’nın en güvenilir firmalarının başında yer alıyor.

Boz Yapı İnşaat Tasarım ve Mimarlık’ın kurucusu Murat Bozkurt Bursahaberdar Gazetesi’nin sektöre dair sorularını yanıtladı. Faaliyet alanlarını aktaran Bozkurt, yaşam alanlarında yapılacak tadilatlarda dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.

HİZMETLERİMİZ

-MUTFAK VE BANYO TEZGAHLARI

-AYDINLATMA

-KOMPOZIT KAPLAMA

-ÇATI IZOLASYON-TADILAT-KAPLAMA

-BAHÇE DÜZENLEME VE PEYZAJ

-ELEKTRIK-SU-DOĞALGAZ TESISATI

-ÇELIK KONSTÜRÜKSIYON

-KABA INŞAAT

-DEKORASYON IŞLERI

-KAPI PENCERE

-VITRIFIYE VE BANYO

-IZOLASYON

-MOBİLYA TASARIM VE İMALATI

“Kurulduğumuz ilk günden bu yana şirket politikalarımızdan asla taviz vermedik. Bursa’nın önde gelen nitelikli konut projelerini anahtar teslim projelerle yeniden yapılandırdık. Kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda kullanılabilirliği yüksek ve görsel estetiği kuruma uygun tasarımlarla çözüm ortağı olduk. Birçok önemli sanayi kuruluşunun talebi doğrultusunda tasarım ve mimarlık hizmeti sunarak projelerimizi hayata geçirdik. Bizim işimizde her kişinin ve kurumun farklı, özgün istekleri oluyor. Önemli olan talepleri iyi anlayıp, eksikleri analiz etmek. Tabi yaratıcılık ve görsel zekâ da burada çok önemli, bunun için sektörün içinde yetişen bir kadronuzun olması da şart. Hedefimiz çok büyük bir şirket haline gelmek değil, yaptığımız işleri istenilenin +1 fazlasıyla teslim ederek büyük küçük herkesi aynı şekilde memnun etmek” dedi.

ÜCRETSİZ KEŞİF, YERİNDE TESPİT, 3D PROJE

“Bizlere gelen talepler doğrultusunda ekip olarak tadilat veya tasarım yapılacak olanı ücretsiz olarak keşif ediyoruz. Daha sonra ofisimizde projenin 3 boyutlu çizimini yapılacak yere uygulayarak projenin son halini sunuyoruz. Proje onaylandıktan sonra, üretim, tadilat ve montaj aşamasına geçiyoruz. Son olarak teslim aldığımız yerin temizliğini yaparak kullanıma hazır halde müşterilerimize teslim ediyoruz.” ifadelerini kullandı

BOZ YAPI İNŞAAT TASARIM VE MİMARLIK 2005 yılından bugüne kadar müşavirlik hizmetleri, proje ve teknik hizmetler, tasarım, tadilat ve uygulama dallarında çeşitli inşaat hizmet vermektedir.”

“BOZ YAPI İNŞAAT TASARIM VE MİMARLIK , şartlar ne olursa olsun, kaliteli ürün ve istikrarlı hizmet politikasıyla güven adresi olmaya devam etmektedir. BOZ YAPI MİMARLIK  projelerini tasarlarken; yenilikçi mimari malzemeleri takip ederek ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima genç kalan tasarımlar üretmektedir.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P