YAYLACIK TEREYAĞI SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ

Türk ve dünya mutfağının vazgeçilmez lezzeti tereyağı asırlardır sofraların lezzet sırrı olmaya devam ederken, Trabzon’da üretilen Yaylacık Tereyağı ve kuymaklık peynir Türkiye’nin dört bir yanından büyük talep görüyor.

YAŞAM 17.07.2021, 13:27 17.07.2021, 14:23
YAYLACIK TEREYAĞI SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ

Tarihi asırlar öncesine dayanan ve ilk olarak nerede üretildiği henüz bilinmese de Anadolu coğrafyası ile özdeşleşen tereyağı, günümüzde birçok alanda vazgeçilmez lezzet olmaya devam ediyor.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yer alan Yaylacık Tereyağı fabrikasında üretilen tereyağları eşsiz lezzeti ve doğallığıyla Türkiye’nin birçok şehrinde tercih ediliyor. Oteller, restoranlar, kafeler, yemek sanayi fabrikaları ve baklavacıların özellikle tercih ettiği Yaylacık Tereyağı birçok market raflarında yer alıyor.

TRABZON’DAKİ LEZZET TÜRKİYE’YE TAŞINIYOR

Aylık üretim miktarı 100 ton olan Yaylacık Tereyağı, yayladan şehre birçok tüketicinin damaklarını tatlandırıyor. İstanbul ve Ankara’da bayilikleri yer alan firmanın kısa zaman içinde yeni şehirlerde bayilik açması bekleniyor. Mobil araçlar ile Türkiye’nin farklı noktalarını da gezen ekipler, Trabzon tereyağı ve kuymaklık peynir başta olmak üzere birçok süt ürününü tüketiciyle doğrudan buluşturuyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P