banner204

banner177

banner193

banner205

Yenişehir akıllı duraklarla tanışıyor!

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın seçim beyannamesinde sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan akıllı durakların montajına başlandı. Isıtma ve soğutma sistemi özelliğine sahip olan duraklarda ücretsiz kablosuz internet hizmeti de yer alırken duraklardan vatandaşlardan tam not aldı.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 13.12.2019, 18:10 19.03.2020, 17:24
Yenişehir akıllı duraklarla tanışıyor!

Vatandaşların, hizmetlerin en iyisini en konforlusunu hak ettiğini ve ilçenin tarihi değerlerini korur ve yaşatırken aynı zamanda teknolojinin imkanlarından da sonuna kadar faydalanan modern bir kent olacağını ifade eden Başkan Davut Aydın Yenişehir için üretken Belediyecilik dönemi başlamıştır.  Seçim beyannamemizde bulunan her bir proje için 8 ay önce düğmeye bastık. Aynı anda başlattığımız pek çok projemiz var, bunların bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmının ihaleleri tamamlandı. Bugün montajına başladığımız Akıllı Durak Projesi de ekibimizin yaptığı titiz piyasa araştırmaları ve çeşitli görüşmeler neticesinde hayata geçiyor. Söz veren ve verdiği sözlerin arkasında durarak yerine getiren bir Belediye Başkanı olmanın huzuru içerisindeyim. Yenişehir hiçbir kentten daha geride kalmayacak. Modern kentlerde ne varsa ilçemizde de yapılacak. Çünkü bu kadim Devletin kökleri bu topraklarda. Bizim insanımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır” dedi.

Akıllı duraklar hakkında teknik bilgiler de veren Aydın,“ Kullanım alanı 18 metre kare olan, Wi-Fi uyumlu, camekânlı, otomatik kapıları, ısıtma ve soğutma sistemli kliması ve kitaplığı bulunan akıllı duraklarımızda, vatandaşlarımız beklerken artık kışın üşümeyecek yazın da sıcaktan bunalmayacaklar. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın akülü araçları için ücretsiz şarj,  cep telefonları ve tabletler için ücretsiz şarj, televizyon ve güvenlik için kamera da bulunan akıllı duraklarımızda her şey vatandaşlarımızın konforu düşünülerek tasarlandı. Yenişehir, artık gerçekten yenileniyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P