banner201

banner177

banner193

Yenişehir Belediyesi'nden yoğun mesai

İçişleri Bakanlığı tarafından Corona virüsü salgınına karşı tedbir amaçlı olarak ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağında Yenişehir Belediyesi yoğun mesai yaptı.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 13.04.2020, 20:13 13.04.2020, 20:30
Yenişehir Belediyesi'nden yoğun mesai

Yenişehir Belediyesi 48 saatlik sokağa çıkma yasağı süresi boyunca Yenişehir'de yapılan faaliyetleri paylaştı.  

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin hemen ardından teyakkuza geçen Belediye Başkanımız Davut AYDIN, halkımızın paniğe kapılmaması için sosyal medya, SMS ve diğer iletişim kanallarından vatandaşlarımıza bilgilendirme mesajları gönderdi. Vatandaşların en temel ihtiyaçlarından olan ekmek, ilaç, su vb. gibi ürünlerin Belediyemiz personelleri tarafından temin edileceğini ifade eden Başkanımız Davut AYDIN, fırınların bu süre içerisinde çalışarak halkımıza hizmet vermeye devamedeceğini ve bunun için gerekli tüm planlamanın yapılacağını belirtti.Sokağa çıkma yasağının ilk günü olan 11 Nisan 2020 Cumartesi sabahı Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü ve Sosyal

Hizmetler Müdürlüğü personelleri ile toplantı yapan Başkanımız Davut AYDIN “Belediyemize telefonla, Alo Whatsapp Hattına veya diğer kanallardan bize gelen taleplerin anında değerlendirilerek, vatandaşlarımızın bu süreçte hiçbir şekilde mağdur edilmemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Vatandaşlarımız evde kalsın, bizler gerekirse kapı kapı dolaşarak ekmek ve diğer ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

Toplantıda yapılan organizasyon ve görevlendirmelerin ardından ilçemizin tüm cadde ve sokaklarında, sesli anons ve uyarılar eşliğinde 2 gün boyunca ekmek satışı yapıldı. 2 Gün boyunca Belediye personelinin yanında yer alan Belediye Başkanımız Davut AYDIN, ilçemizde huzur ve güven ortamı içinde geçen sokağa çıkma yasağında evlerinde kalarak kurallara riayet eden vatandaşlarımıza teşekkür ettiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P