banner177

banner193

YENİŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN TÜRK FUTBOLUNA BÜYÜK ÖRNEK

Bölgesel Amatör Ligi 9’uncu Grup’ta mücadele eden Yenişehir Belediyespor, pandemi nedeniyle tescil edilen ligde 20 futbolcusunu da mağdur etmedi ve tüm alacaklarını ödedi.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 18.07.2020, 12:19
YENİŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN TÜRK FUTBOLUNA BÜYÜK ÖRNEK


Bursa Yıldırımspor, Bursa Zaferspor ve Gülbahçe ile birlikte Bursa’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Yenişehir Belediyespor, spor kamuoyuna örnek teşkil edecek önemli bir adım attı. Coronavirüs süreci nedeniyle TFF’nin aldığı karar doğrultusunda BAL olduğu gibi tescil edilirken, kulüplerin lisanslı sporcuları ise antrenman veya maçlara çıkamadı.



MAĞDURİYET YAŞATMADI

Birçok kulüp ekonomik zorlukla mücadele edip, futbolcu ve teknik kadroya ödeme konusunda sıkıntı yaşarken, Yenişehir Belediyespor ise Onursal Başkan ve aynı zamanda Belediye Başkanı Davut Aydın’ın büyük fedakarlıklarıyla mağduriyet yaşatmadan tüm ekibin alacaklarını ödedi.

YÜKÜMLÜLÜKLER YERİNE GELDİ

Coronavirüs sebebiyle ligler mart ayından itibaren ertelenirken, Yenişehir Belediyespor ise tüm hükümlülüklerini yerine getirdi. Nisan ayından bu yana sahaya çıkamayan 20 futbolcunun tüm ödemeleri gerçekleştirildi.

ALIN TERİ KURUMADAN ÖDENDİ

Hiçbir futbolcunun alacağının kalmadığını vurgulayan Davut Aydın, “Söz verdiğimiz gibi tüm futbolcularımızın alacaklarını alınlarının teri kurumadan ödedik. Hiçbirisinin Yenişehir Belediyespor’dan 1 kuruş alacağı yoktur. Önümüzdeki sezon iddialı bir şekilde Yenişehir Belediyespor yola devam edecek” diye konuştu

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P