banner204

banner177

banner193

banner205

YENİŞEHİR’DE ANA ARTER DÜZENLEMELERİ BAŞLADI

      Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Şehir Ana Arter Düzenleme Projesi kapsamında ilçe merkezinde bulunan ana arter düzenleme ve tretuvar çalışmalarının başlatıldığını bildirdi.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 10.06.2020, 18:45
YENİŞEHİR’DE ANA ARTER DÜZENLEMELERİ BAŞLADI

Osmanlı’nın ilk başşehri Yenişehir’i çevre il ve ilçelere bağlayan ana caddelerin üzerindeki kaldırımların yeniden düzenlenmesi için başlatılan çalışma, ilçe halkı tarafından uzun yıllardır beklenmekteydi.

  Bilecik, İnegöl ve Bursa Caddeleri üzerinde gerçekleştirilecek olan yürüyüş yolları düzenleme çalışması hakkında önemli açıklamalarda bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın şu ifadelere yer verdi; “Bilecik ilimizi Yenişehir’e bağlayan cadde üzerinde bulunan kaldırımlarımız fiziki yetersizliği nedeniyle uzun yıllardır halkımız tarafından şikâyet konusu olmasının yanı sıra yaşanan üzücü kazalarla da can ve mal kaybına sebebiyet vermekteydi.  Araç ve yaya trafiğinde yaşanan yoğunluğu azaltacak bu çalışma ile aynı zamanda en sevdiklerimizi sakladığımız İlçe Mezarlığımıza,  Yenişehir’in eski ve köklü mahalleleri olan Kurtuluş ve Gündoğan Mahallerine giden sokaklarının bağlandığı Bilecik Caddesi, modern bir çehreye sahip olacak. Şehrimizin giriş ve çıkışlarını, Osmanlı Devleti’nin ilk başşehri Yenişehir’imize ve kadim tarihimize yakışır bir görünüm kazandırmak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile çalışmalarımıza başladık.  Bursa-Bilecik ve İnegöl Caddelerinde tretuvarlar genişletilerek yenilenecek. İlçemizin ana arterlerinde yapılacak bu düzenlemeler için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Alinur AKTAŞ ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah bana görev sürem içerisinde, Yenişehir halkını mutlu etmeyi ve onlara layık oldukları hizmetleri sunabilmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P