banner177

banner193

YENİŞEHİR’E KAVŞAK VE SİNYALİZASYON SİSTEMİ KURULUYOR

      Yenişehir Belediyesi trafiği rahatlatmak amacıyla kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapım çalışmalarına başladı.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 27.08.2020, 12:20
YENİŞEHİR’E KAVŞAK VE SİNYALİZASYON SİSTEMİ KURULUYOR



      Trafik yoğunluğunu azaltmak ve kazaları önlemek amacıyla ilçede, Adnan Menderes ve Atatürk Caddeleri ile Güldeste, Hanlık ve İznik Caddeleri arasında kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapım  çalışmaları başladı.



      Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Cumartesi günü başlanan kavşak ve sinyalizasyon çalışmalarıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ve ilçemizin iki büyük mahallesini ana caddeye bağlayan kavşaklarımızda yıllardır pek çok kaza yaşandı. Bu kazaların bir an önce önüne geçebilmek adına Bursa Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız görüşmeler neticesinde konunun hassasiyeti sebebiyle BBB Başkanımız Sayın Alinur AKTAŞ ilgili ekipleri ilçemize yönlendirerek, Adnan Menderes ve Atatürk Caddelerinin kesiştiği nokta ile Güldeste, Hanlık ve İznik Caddelerinin kesiştiği noktaya kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapım çalışması başlatılmasını sağladı. Bursa BüyükşehirBelediye Başkanım Sayın Alinur AKTAŞ’a ve ekip çalışanlarına katkıları için teşekkür ediyorum. Yapılan çalışma ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin ortak sorunu olan kazaların önüne geçebilmek adınaoldukça önemlidir” dedi. Kısa bir süre içerisinde Adnan Menderes ve Atatürk Caddeleri ile Güldeste, Hanlık ve İznik Caddelerinde kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapım çalışmalarının tamamlanacağını ifade eden Başkan AYDIN devamında ise Derviş Eroğlu Bulvarı ile İsmail Hakkı Bey Bulvarını da İznik Caddesine bağlayan noktalara da kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapılacağını bildirdi.

      Trafik yoğunluğunu azaltmak ve olası kazaların önüne geçebilmek amacıyla Adnan Menderes ve Atatürk Caddeleri ile Güldeste, Hanlık ve İznik Caddeleri arasında kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapım çalışmalarımız başladı.Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ve ilçemizin iki büyük mahallesini ana caddeye bağlayan kavşaklarımızda yıllardır pek çok kaza yaşandı. Bu kazaların bir an önce önüne geçebilmek adına; Adnan Menderes ve Atatürk Caddelerinin kesiştiği nokta ile Güldeste, Hanlık ve İznik Caddelerinin kesiştiği noktaya kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapım çalışması başlatılmasını sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur AKTAŞ’a ve ekip çalışanlarına katkıları için teşekkür ediyorum.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P