banner204

banner177

banner193

banner205

YILDIRIM BELEDİYESİ VE YEŞİLAY’DAN SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASI

Yıldırım Belediyesi, daha sağlıklı bir Yıldırım için ‘Sigarayı bırakalım, birlikte sağlıkla çalışalım’ kampanyasını hayata geçirdi.

YILDIRIM BELEDİYESİ 06.01.2022, 14:39
YILDIRIM BELEDİYESİ VE YEŞİLAY’DAN SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASI

Yıldırım Belediyesi, sigara bağımlılığına karşı harekete geçti. Yıldırım Belediyesi ve Yeşilay iş birliğiyle ‘Sigarayı bırakalım, birlikte sağlıkla çalışalım’ adlı kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, Belediye çalışanlarına sigaranın zararlarını anlatan broşür dağıtan ekipler, Belediye’nin hizmet binalarına afişler asarak bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında düzenlenecek seminerler ile sigarayı bırakmanın yolları anlatılacak.


Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Dünyada sigara bağımlılığından dolayı her yıl 8 milyona yakın insan ölüyor. Bizde Yıldırım Belediyesi olarak çalışanlarımızın, vatandaşlarımızın ve gelecek nesillerin sağlığını önemsiyoruz. Bu maksatla ‘Sigarayı bırakalım, birlikte sağlıkla çalışalım’ adlı kampanyayı başlattık. Personelimize broşürler dağıtarak ‘Sigaranın zararları nelerdir?’, ‘Bağımlılık nedir?’, ‘Pasif içicilik nedir? ve doğru bilinen yanlışlar üzerine bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdik” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P