banner204

banner177

banner193

banner205

Yıldırım'ın yol haritası belirleniyor! "2020-2024"

Yönetim olarak politika oluşturmak, planlama ve bütçeleme süreci arasındaki ilişkiyi güçlendirmek, kaynak dağıtım ve kullanım sürecini belirlemek için çalışmalarını hızlandıran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve stratejik planlama ekibi ile Yıldırım’ın yol haritasını belirliyor.

YILDIRIM BELEDİYESİ 01.06.2019, 13:56 13.03.2020, 16:03
Yıldırım'ın yol haritası belirleniyor! "2020-2024"

. İlgili kanun, yönetmelik ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan ‘Belediyeler İçin Stratejik Planlama Rehberi’ doğrultusunda çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi kurmayları, mevcut durum analizi çerçevesinde paydaş analizi ile katılımcılık anlayışıyla stratejik plan hazırlaması için vatandaşlar başta olmak üzere tüm paydaşların beklenti ile ihtiyaçlarına yönelik uygulanması gerekenleri tespit ediyor. Yıldırım’da 2020-2024 stratejik plan için belirlenecek vizyon ve misyon doğrultusunda yönetim stratejisini de oluşturacak olan idari kadro ilçenin geleceğine yön verecek.

TÜM ENERJİMİZ İLE ÇALIŞIYORUZ

Yıldırımlıların refahını artırmak için çalışırken, ilçenin sorunlarına ve vatandaşların taleplerine en kısa sürede cevap vermek adına güçlü teşkilat yapısı ve enerjileri ile çalıştıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Hemşehrilerimizin teveccühü ile göreve geldikten sonra kurum içerisinde teşkilat yapımızı oluşturarak, zaman kaybetmeden şehrin ve ilçe sakinlerimizin ihtiyacını ve talepleri belirlemek için harekete geçtik. Öncelikle belediyemizde mali disiplinin sağlanması kaynakların stratejik önceliklere uygun dağıtılarak etkin kullanımı ve hizmet önceliğinin belirlenmesi için etkin bir yönetim kadrosu oluşturduk. Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve strateji planlama ekibimiz ile belediyemizin ve şehrimizin röntgenini çekerek, hizmet dönemimiz içerisinde 5 yıllık stratejik plan hazırlığına başladık. Yıldırımlıların refahını artırmak için çalışırken, ilçemizin sorunlarına ve vatandaşlarımızın taleplerine en kısa sürede cevap vermek adına güçlü teşkilat yapımız ve tüm enerjimiz ile çalışıyoruz” dedi.

‘TARİHİMİZDEN İLHAM ALIYORUZ’

İlçe sakinlerinin mutluluğunu inşa etmek, çocukların yaşamaktan keyif aldığı bir kente imza atmak için çalışacaklarını belirten Başkan Yılmaz, “Bize güvenen hemşehrilerimizi yanıltmamak ve onlara karşı mahcup olmamak adına hızla şehrin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar ortaya koyacağız. Sahadan kopmadan, vatandaşlarımızdan uzaklaşmadan kentin nabzını doğrudan cadde ve sokaklarda tespit ederken, kurumumuz içerisinde de en doğru ve nitelikli hizmeti sağlayacak yönetim stratejimizi belirleyerek vizyon ve misyonumuzla ilçemizin geleceğine yön vereceğiz. Bu mukaddes şehre hizmet etme onuruyla, tarihimizden ilham alarak hemşehrilerimizin mutluluğunu inşa etmek, çocuklarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir kente imza atmak için insanlarımızdan aldığımız sıcaklığın verdiği enerjiyle gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P