İznik Gölü'ndeki kuraklığa dikkat çekmek için gölü baştan başa yüzdü
İznik Gölü'ndeki kuraklığa dikkat çekmek için gölü baştan başa yüzdü
İçeriği Görüntüle

Olay, saat 21.30 sıralarında Ataevler Mahallesi Yaz sokak ile Başkent Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şehir Hastanesi'nde hemşire olan görev yapan bir çocuk annesi İpek Genç (35) ile kardeşi Abdullah Barış Genç'in (23), apartmanın önünde bekleyen ve ayrılmak istediği sevgilisi olduğu ileri sürülen Erhan Derse (35) tarafından önleri kesildi. İddiaya göre, Erhan Derse yanında getirdiği silahını çıkartarak, İpek Genç ile kardeşi Abdullah Barış Genç'e ateş etti; ardından aynı silahla yaşamına son verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere taşınan yaralılar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta uzun süre delil araştırması yaptı, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Alisveristen Donen Sevgilisi Ve Kardesini 19043148 7788 M

SADECE AĞUSTOS AYINDA 29 KADIN CİNAYETİ

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun verilerine göre, sadece ağustos ayında 29kadın cinayeti işlendi ve 28 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

Öldürülen 29 kadından 3'ü boşanmak istemek, barışmayı reddetmek, evlenmeyi reddetmek, ilişkiyi reddetmek gibi kendi hayatına dair karar almak istemesi bahanesiyle, 7'si ekonomik bahanelerle, 1 kadın nefret bahanesiyle öldürüldü. 18'inin ise hangi bahaneyle öldürüldüğü tespit edilemedi.

Alisveristen Donen Sevgilisi Ve Kardesini 19043148 4677 M