banner177

banner193

AŞI OLAN MASKE TAKMAYACAK

Koronavirüs salgını ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanırken, birçok kişi ve örgüt aşı olan kişilerin maske takmasının yersiz olduğunu iddia ediyor. ABD'den gelen habere göre ise aşılarının tamamını yaptırmış kişilerin iç ve dış mekanlarda, çok kalabalık olmadığı sürece maskesiz bir araya gelmesinde sorun olmadığını açıklandı.

ASAYİŞ 14.05.2021, 08:23
AŞI OLAN MASKE TAKMAYACAK

Amerika Birleşik Devletleri'nde aşıların tamamını yaptıranlar maskesiz bir araya gelebilecek. Açıklama Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nden geldi. Yeni paylaşılan rehberde aşılarını eksiksiz yaptıran vatandaşların dışarıda egzersiz, yemek veya sosyalleşmek için maskesiz buluşabileceği belirtildi. Şart olarak ortamın çok kalabalık olmaması gösterildi.

Aşılanmış kişilerin de aşı yaptırmamış diğer kişilerle, kapalı veya dış mekanlarda maskesiz ve sosyal mesafeye dikkat etmeden bulunabileceği açıklandı. Hastalık önleme merkezi, "maskesiz dışarı çıkmadan önce kendi kişisel durumunuzu, aileniz ve çevrenizdeki insanlar için riskleri göz önünde bulundurmanız önemlidir." açıklamasını yaparak maske takmanın daha güvenli olacağını vurguladı.

Merkezin, ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 30'unun aşılarının tamamını yaptırmasından sonra bu açıklamaları yapması dikkat çekti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P