banner209

banner177

banner193

BOŞANDIĞI EŞİNİN GÖĞÜSLERİNİ PATLATTI

Eşinin göğüslerine silikon taktıran Dursun K., “Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor” sözünden tahrik olduğu gerekçesiyle boşandığı eşinin silikonlarını delici bir cisimle patlattı.

ASAYİŞ 12.06.2023, 16:04
BOŞANDIĞI EŞİNİN GÖĞÜSLERİNİ PATLATTI

İstanbul'da şaşırtıcı bir olay yaşandı. Üç çocuğu olan Dursun K. (42) ile Elif K. (41) arasındaki akılalmaz durum iddiaya göre şu şekilde gelişti: Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Dursun K. evli olduğu dönemde eşinin daha çekici görünmesi için göğüslerine silikon taktırmıştı. Ancak bir süre sonra çift arasında anlaşmazlıklar yaşandı ve 10 yıllık evlilik sona erdi.

Boşanmanın ardından Elif K., eski kocası Dursun K. tarafından aranmaya devam ettiğini belirterek "Artık benim sevgilim var, beni arama" ve "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" gibi ifadeler içeren mesajlar attı. Sabah gazetesinin haberine göre, bu mesajlar Dursun K.'yı öfkelendirdi ve korkunç bir plan yapmaya karar verdi.

5 Haziran'da Kağıthane'de eski eşinin yaşadığı apartmanın önünde bekleyen Dursun K., Elif K.'nın eve dönüşünü bekledi. Elif K. eve gelir gelmez ağzını kapatılarak binaya sokulan Elif K.'nın göğüslerine delici bir cisimle saldıran Dursun K., daha sonra olay yerinden kaçtı. Elif K., acil yardım için 112'yi arayarak hastaneye kaldırıldı. Göğüslerindeki silikonlar alınan Elif K., taburcu olduktan sonra eski kocası hakkında şikayette bulundu.

Dursun K., gözaltına alındıktan sonra eski eşinin göğüslerindeki silikonları patlattığını itiraf etti. Eski eşinin tahrik edici mesajlar attığı gerekçesiyle bu eylemi gerçekleştirdiğini savundu.

Dursun K., çocuklarının yalnız kalmaması için adli kontrol talebinde bulundu, ancak "yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 04:06
Güneş 05:47
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:14
Yatsı 21:47
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P