banner177

banner193

CANAN KAFTANCIOĞLU İÇİN MAHKEME KESİN KARARINI AÇIKLADI

Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a hakaret suçundan yargılandığı davada beraat etti. Kaftancıoğlu'nun bu davada 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyordu.

ASAYİŞ 11.01.2023, 12:15
CANAN KAFTANCIOĞLU İÇİN MAHKEME KESİN KARARINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un İstanbul Üsküdar'daki evinin yanında usule aykırı yapılaşma olduğu dair iddialar kamuoyuna yansımış, Yargıtay tarafından CHP İl Başkanlığı düşürülen Canan Kaftancıoğlu 14 Nisan 2020'de konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Söz konusu davada bugün karar duruşması yapıldı. Anadolu 40. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Canan Kaftancıoğlu katıldı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Şikayetçi avukatı, Canan Kaftancıoğlu'nun üzerine atılı suçu işlediğini belirterek, cezalandırılmasını talep etti. Savcı daha önce verdiği mütalaayı tekrar ettiğini söyledi. Mahkeme, isnat edilen suçun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle, Kaftancıoğlu'nun beraatine karar verdi. 

Duruşma sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kaftancıoğlu, "Bir pergolacı, bir pergolacıya gel beraber bir pergola yapalım sonra da yıkalım demiş :) Tekerleme bu kadar…" ifadelerini kullandı.

Söz konusu dava, Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin arka tarafına yaptırdığı "pergola"nın dışarıdan fotoğraflandığı iddiası sonrasındaki polemik yüzünden açılmıştı. Kaftancıoğlu bu paylaşımıyla davanın çıkıl noktası olan "pergola"ya gönderme yapmış oldu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P