banner177

banner193

ENİŞTE DEHŞET SAÇTI: 2 KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ

Ankara'da daha önceden husumetli olduğu 2 kayınbiraderini konuşmak için boş bir araziye çağıran enişte, çıkan tartışmanın ardından yaşanan arbedede tabancasına sarıldı. 2 kayınbiraderini silahla öldüren katil zanlısı enişte, olaydan kısa bir süre sonra karakola giderek teslim oldu.

ASAYİŞ 16.08.2023, 09:54
ENİŞTE DEHŞET SAÇTI: 2 KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ

Ankara'nın Sincan ilçesinde, daha önceden husumetli olduğu 2 kayınbiraderini silahla öldüren enişte, olayın ardından teslim oldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, hayatını kaybeden kardeşlerin cansız bedenlerini Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. 

Sincan ilçesi Törekent Mahallesi'nde akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, enişte Kamil K. (52), daha önceden husumetli olduğu 2 kayınbiraderini konuşmak için boş araziye çağırdı. Aralarında bilinmeyen bir sebepten dolayı yaşanan arbedenin ardından enişte, kayınbiraderi Nuh Bozbuğa ve Ali Bozbuğa'ya tabanca ile ateş açtıktan sonra kaçtı. 

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde can veren iki kardeşin cansız bedenleri savcının inlemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Katil zanlısı Kamil K. ise olaydan bir süre sonra karakola giderek teslim oldu. Olayın duyulmasının ardından cinayetin işlendiği yere gelen iki kardeşin yakınları, sinir krizi geçirdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P