banner177

banner193

KAPADOKYA'DA KORKUNÇ KAZA: BALON DÜŞTÜ TURİSTLER ÖLDÜ

Nevşehir'de sıcak hava balonlarından biri, iniş sırasında kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Kaza ile ilgili ilk açıklama Firma Yetkilisi Abdullah İnal'dan geldi. İnal; "İniş yaparken iniş pozisyonunu alamayan misafirlerimiz sepetten düştü. Şuan için 2 ölü ve yaralılarımız var" dedi.

ASAYİŞ 18.10.2022, 12:37
KAPADOKYA'DA KORKUNÇ KAZA: BALON DÜŞTÜ TURİSTLER ÖLDÜ

Nevşehir'de sabahın erken saatlerinde Göreme beldesinden havalanan sıcak hava balonlarından bir tanesi, Kavak beldesi yakınlarında iniş yaptığı sırasında rüzgarın şiddetlenmesi nedeniyle sert iniş yaptı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 turist hayatını kaybetti, 3 turist ise yaralandı.

"İNİŞ POZİSYONU ALMAYANLAR SEPETTEN DÜŞTÜ"

Kaza ile ilgili açıklamalarda bulunan Firma Yetkilisi Abdullah İnal; "Bu sabah balonumuz Zelve tarafından kalkış yaptı, Kavak'a iniş yaptık. İniş yaparken iniş pozisyonunu alamayan misafirlerimiz sepetten düştü. Şuan için yaralılarımız var, 5 yaralı gibi gözüküyor. Valiliğimiz, sivil havacılığımız, kaza kırım ekibimiz burada. Şuan verebileceğimiz bilgiler bu şekilde" dedi. Bölgede UMKE, AFAD, sağlık ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P