banner177

banner193

KATLİAM GİBİ KAZA: 5 ÖLÜ

İstanbul'da TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda karşıya geçmek isteyen bir ailenin 5 ferdi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 05.03.2024, 16:19
KATLİAM GİBİ KAZA: 5 ÖLÜ

Aynı aileden 5 kişi, saat 03.00 civarında Pendik ilçesi TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda karşıdan karşıya geçmek istedi. Ancak gece karanlığında, seyir halindeki sürücü onları fark etmedi. 11 yaşındaki Ecrin ile 15 yaşındaki Muhammet Alihan Okur, Şükrü Okur (48), Melek Okur (44) ve Fatma Gürsoy (68) otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Otomobil bariyere çarparak durdu. Yaralanan sürücü itfaiye tarafından kurtarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi, hastaneye kaldırıldı. Çevreye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede ve araç üzerinde inceleme yapıldı, başka bir kazanın önüne geçmek için önlem alındı. Yol trafiğe kapatıldı. Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. TEM Sultanbeyli istikametinde araçlar önce kontrollü şekilde tek şeritten ilerledi. Yol aracın çekici yardımıyla çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. Olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Okur ailesinin 19 yaşındaki kızları Sıla Okur’un 3 Mart tarihindeki nikah töreni için 2 Mart Cumartesi gecesi yola çıktıkları ve otobüsle seyahat ettikleri öğrenildi. Gece saatlerinde ise evlerine yakın olan TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda inen ailenin karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada kazanın meydana geldiği ortaya çıktı. 

“ADLİ MAKAMLARA BAŞVURU YAPACAĞIZ"

Otobüs firmasından şikayetçi olacaklarını belirten aile yakını ve Samsun Yaka Kent Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Eyüp Baş şöyle konuştu:

''Ankara’dan nikah merasiminden gelirken, yolcu otobüsü TEM Otoyolu kenarında indiriyor. Orada karşıdan karşıya geçerken olay yaşanıyor. Yalnız otobüs firmasının yolcu istese bile indirmemesi gerekirdi. Bu çok ciddi bir mesele. Bu sorumluluk isteyen bir mevzu. Otobüs terminallerinde indirmesi gerekirdi, oradan sevkiyat yapılmalıydı.  Otobüs firması TEM Otoyolu’nda indiriyor. Bu adli bir cinayet gibi bir kaza. Cinayete sebep olduğu için biz olayın takipçisi olacağız. Adli yollardan hakkımızı arayacağız. Otobüs firmasıyla ilgili bu konuda Adli Tıp Kurumu’ndan aldığımız raporlara göre adli makamlara başvuru yapacağız.'' Aileden geriye Ankara'daki kızları ve düğün fotoğrafı kaldı. 

Cenazelerin, Samsun Yakakent Asmapınar Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P