banner209

banner177

banner193

ÖLÜMÜ TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞMUŞTU: KATİLİ YAKALANDI

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih'te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu. Güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarındaki 1,5 saat detayı ise dikkat çekti.

ASAYİŞ 01.02.2024, 16:21
ÖLÜMÜ TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞMUŞTU: KATİLİ YAKALANDI

Diyarbakırlı Ramazan Hoca' cinayeti bir anda gündemi sarstı.

İstanbul Cerrahpaşa Mahallesi'ndeki çay ocağında dün bıçaklı saldırıya uğrayan Ramazan Pişkin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Pişkin'in bıçaklanarak öldürülmesi kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, her yerde aranan katil zanlısı bugün yakalandı

RAMAZAN HOCA'NIN KATİLİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih’te dün uğradığı bıçaklı saldırıda maalesef hayatını kaybetmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca’nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır."

KATİL ZANLISI 1 BUÇUK SAAT YÜRÜMÜŞ

Öte yandan kan donduran cinayete ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. 

Habertürk'te yer alan habere göre izlenen güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarına göre katil zanlısının Zeytinburnu'ndan Fatih'e tam 1 buçuk saat yürüdüğü ve ardından Razaman Hoca'yı vahşice öldürdüğü belirlendi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIĞI VİDEODA TEHDİT ALDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Ramazan Pişkin'in 2 hafta önce paylaştığı bir görüntüde tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı.

Pişkin, görüntülerde tarikatlarla ilgili söylediği sözler nedeniyle rahatsız edildiğini belirterek, "Benim üzerimde yoğun bir kampanya var maalesef. Maalesef rant kapılarına dönmüş. Mutlak manada hepsi değil. Genel anlamda sıkıntıdırlar. Uyutma politikası var. Bunu sürekli söylüyoruz. Hiç kimseden korkum yok. Maalesef benim dükkanıma kendini bilmez bazı insanlar geliyor. Cahiller Allah onları hidayet etsin.

Geliyorlar burada ortalığı karıştırıyorlar. Biz de diyoruz; arkadaşlar bu konuyu kapatalım, ya sükunetle oturalım veya lütfen dağılalım. Ortalığı karıştırıcı, provokatif eylemler yapmayalım. Geliyorlar maalesef burada bizi rahatsız ediyorlar. Yapmış olduğun yanlışların hesabını nasıl vereceksin kıyamet gününde. İki elim yakanıza yapışacak" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 14 Mayıs 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:42
Öğle 13:05
İkindi 16:59
Akşam 20:18
Yatsı 21:55
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P