banner177

banner193

PROFESÖR'DEN ÖĞRENCİSİNE TACİZ

Kırıkkale Üniversitesi’ndeki taciz skandalının yankıları sürüyor. Olayın duyulmasının ardından apar topar emekli olduğu belirtilen profesörün öğrencilere gönderdiği taciz mesajları ortaya çıktı. H.Ö. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatıldı.

ASAYİŞ 14.01.2022, 16:00
PROFESÖR'DEN ÖĞRENCİSİNE TACİZ

Kırıkkale Üniversitesi’nde öğrencilere taciz iddiasıyla öğretim görevlisi H.Ö. hakkında başlattığı idari soruşturma devam ediyor.

Kırıkkale Üniversitesi’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Üniversitemizden bir öğretim üyesinin, kız öğrencilerini sosyal medya üzerinden taciz ettiği iddiaları ile ilgili idari soruşturma devam etmektedir. Bu soruşturma, konu sosyal medya platformlarında paylaşılmadan önce, üniversite yönetimimize yapılan şikayetler üzerine başlatılmış ve titizlikle sürdürülmektedir. Temel değerlerimize yapılan mütecaviz davranışlara karşı olan duruşumuz nettir. Konu, üniversite yönetimimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir” denildi.

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da öğretim görevlisi H.Ö. hakkında adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Soruşturmalar devam ederken İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. H.Ö.’nün öğrencilere sosyal medyadan gönderdiği mesajlar ortaya çıktı.

Taciz edilen öğrenci H.Ö.’nün, kendisi ve arkadaşlarına gönderdiği cinsel içerikli mesajları sosyal medyadan paylaştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; mesajlarda şu ifadeler yer alıyor:

Taciz olayının ortaya çıkmasından sonra 58 yaşındaki H.Ö. 17 Ocak itibarıyla emekliye ayrılacağını duyurmuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P