ŞEHRİN GÖBEĞİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ (özel haber)

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi, Tabakhaneler Bölgesi’nde derme çatma bir barakada uyuşturucu ticareti  yapılıyor. Mahalle sakinleri göz göre göre yapılan uyuşturucu ticaretinin son bulması için Emniyet güçlerine çağrıda bulundu.

ASAYİŞ 12.05.2021, 13:29 12.05.2021, 13:32
ŞEHRİN GÖBEĞİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ (özel haber)


Soğanlı Mahallesi, Tabakhaneler bölgesinde yıllardır yıkımı süren eski fabrikaların inşaatlarında bugüne kadar birçok olay yaşandı. Çoğunluğu metruk binada ve boş arazide yaşanan olayların biran önce son bulmasını isteyen mahalle sakinleri ilk olarak emniyet güçlerine daha sonra ise Bursa Haberdar Gazetesi’ne uyuşturucu ticareti yapılan yer hakkında bilgiler paylaştı.

Mahalle sakinlerinin açıklamasına göre çoğunluğu gençlerden oluşan ve derme çatma bir çadırda gece gündüz toplanan grup, dışarıdan gelen birçok kişiye uyuşturucu madde satıyor. Çadır içinde gece gündüz kalan kişilerin olduğu ve sürekli olarak birilerinin uyuşturucu madde almak için çadıra geldiği ve kısa süre sonra çadırdan çıktığı biliniyor.   Şehrin göbeğinde yapılan uyuşturucu ticareti ile ilgili  mahalle sakinleri Bursa Emniyeti’ne konu ile ilgili ihbarda bulunurken, biran önce derme çatma yapılan barakanın yıkılıp bölgede emniyetin yeniden sağlanmasını istiyor.

Bir mahalleli ise yaptığı açıklamada , “Soğanlı Mahallesi Nilüfer Caddesi üzeri Tabakhaneler yanında, tek yıkılmayan tabakhane var onun duvarının dibinde çadır kurulu. Yeşillikler içinde gece gündüz içinde insanlar yaşıyor. Birileri geliyor uyuşturucu alıyor çıkıyor, satış yapıyorlar. Emniyetimizin biran önce gereğinin yapmasını istiyoruz.” Diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P