banner177

banner193

TÜRKİYE'NİN GİRİŞİMCİLERİ BURSA'DA YETİŞECEK

Yerli ve millî teknoloji hamlesini desteklemek amacıyla, girişimci adayı gençler ve girişimciler için Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen B-CUBE Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Merkezi’nde yeni girişimci başvuruları alınmaya başlandı.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 21.02.2024, 12:46
TÜRKİYE'NİN GİRİŞİMCİLERİ BURSA'DA YETİŞECEK

Bursa Büyükşehir Belediyesi, akıllı şehircilik alanında sürdürülebilir insan kaynağının yetiştirilmesi, aynı zamanda yerli ve millî teknoloji üretilmesi amacıyla birçok projeyi hayata geçirdi. Bu kapsamda girişimcilerin bilgi teknolojileri alanındaki kapasitelerini geliştirerek hem Bursa hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlaması amacıyla B-CUBE Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Merkezi’nde yeni girişimci başvuruları alınmaya başlandı.


Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi 3 Nolu Kapı Girişi katında bulunan B-Cube, Bursa’da akıllı şehircilik odak alanında çalışan girişimcilere yönelik destek hizmetleri sunuyor. Akıllı Şehircilik dikey alanında kurulan ilk İnovasyon merkezi niteliğindeki B-Cube kabul edilen girişimcilere, iş geliştirme programları, ticarileştirme ve yatırım destek çalışmaları, ürün deneyimleme sahnesi gibi hizmet alanları sunuluyor.


B-CUBE Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Merkezi’ne başvuruların tamamı web sitesi üzerinden olacak. Web sitesine bcube.org.tr adresi üzerinden ulaşılabilir. Bilgi için [email protected] mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P