banner201

banner177

banner193

BÜYÜKŞEHİR'İN KIŞ SPORU OKULLARI BAŞLADI!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü eliyle düzenlenen Kış Spor Okulları, yeni normalleşme sürecinde arttırılmış sağlık tedbirleriyle birlikte 3 Ekim’de başladı. Çocukların spor yaşamlarının temelini oluşturmada etken olan kış spor okulları, 10 branşta 5-16 yaş arası öğrencilere yüz yüze eğitim veriyor.

BÜYÜKŞEHİR'İN KIŞ SPORU OKULLARI BAŞLADI!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları 3 Ekim’de başladı.
Yüzme, voleybol ve basketbol başta olmak üzere masa tenisi, bocce, karate, cimnastik, okçuluk, tenis ve satranç branşlarında eğitim gerçekleştirilen Kış Spor Okulları’nda en önemli konu ‘hijyen’. Öğrencilerin tesislere girişten itibaren HES kodları sorgulanıyor ve ateşleri ölçülüyor. Kontenjanın sınırlı sayıda olduğu ve sosyal mesafenin özellikle korunduğu eğitimlerde, öğrenciler ders boyunca maskelerini çıkarmıyor.
Kayıtlar devam ediyor


Her eğitim döneminin 4 hafta sürdüğü ve toplam 8 dönem gerçekleşecek olan Kış Spor Okulları’nda kayıtlar devam ediyor. 31 Ekim Cumartesi günü başlayacak ikinci dönem eğitimlerinde yer almak isteyenler için kayıtlar, Fethiye Spor Kompleksi, Acemler BUSKİ Spor Tesisleri ve Hüdavendigâr Spor Tesisleri’nde yapabilecek.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P