banner177

banner193

KONFORLU ULAŞIM İÇİN BÜYÜKŞEHİR SAHADA

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan yeni yollar açarken, diğer taraftan da mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KONFORLU ULAŞIM İÇİN BÜYÜKŞEHİR SAHADA

Osmangazi ilçesi Yeniceabat Mahallesi’ndeki yolun bin metrelik kısmında kazı dolgu ve asfaltlama işlemleri yapılıyor.
Bursa’da ulaşım sorununa köklü çözümler üretmek amacıyla raylı sistemler, yeni yollar, akıllı kavşaklar ve toplu ulaşım gibi pek çok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede de mevcut yolları daha sağlıklı hale getirmek için asfalt yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bir yandan ilçe ve kent merkezlerindeki ana arterlerde trafiğin kesintiye uğramaması için gece boyu çalışan ekipler, diğer yandan da şehrin muhtelif noktalarında asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar çerçevesinde Büyükşehir sorumluluğunda bulunan Osmangazi ilçesi Yeniceabat Mahallesi’ndeki yolda ekipler sabahın erken saatlerinde çalışmalara start verdi. Yolun bin metrelik kısmında 7 bin ton kazı dolgu ve 2 bin ton asfalt kaplama çalışması yapan ekipler, ulaşımın aksamaması için de yoğun mesai harcıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P