banner209

banner177

banner193

AK PARTİ'DE ŞOK İSTİFA

Mevcut Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. AK Parti Bursa'da dün gerçekleştirilen belediye başkanı aday tanıtım toplantısında, Tanır'ın yerine Ferhat Erol, Kestel Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilmişti.

BURSA 03.02.2024, 13:17
AK PARTİ'DE ŞOK İSTİFA

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti'nin dün yapılan 17 İlçe Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısı'nın ardından partisinden istifa ettiğini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

AK Parti'de Kestel Belediye Başkanlığı için Önder Tanır'ın yerine Ferhat Erol aday olarak gösterilmişti.

Tanır, yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı: 

"Kıymetli hemşerilerim, AK Parti üyeliğimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Öncelikle, Kestelli hemşehrilerimizin hizmetinde olmanın büyük onurunu yaşadığım bu süre boyunca, bize destek ve dualarını esirgemeyen tüm dostlara şükranlarımı sunarım. İnancımıza sahip çıkarak, bir an bile tereddüt etmeden yolundan ayrılmadığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bizlere olan destekleri ve güveni adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorumlar (2)
Muharem 3 ay önce
Siz büyük insansınız çok üzücü ben yıldırımlıyım bizde hiç ama hiç hizmet görmedim ama yinede seçilir hayret verici
İsmail 3 ay önce
Önder Tanır ‘ı aday etmemek büyük kayıp. Harika belediye başkanıydı. Akparti il başkanlığı nasıl yeri başını. Kusura bakmayın ama bu lakayt tavrın bir cevabı olur seçimde
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 04:06
Güneş 05:47
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:14
Yatsı 21:47
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P