ALTUNTEPE, “GÜLÜŞÜMÜZÜ GÜZELLEŞTİREN TÜM DİŞ HEKİMLERİNİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe, Dünya Diş Hekimleri Günü kapsamında İnegöl’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Altuntepe, ziyaretler sonrasında ağız ve diş sağlığının önemine vurgu yaparak vatandaşlara uyarılarda bulunarak sağlık çalışanlarına ve diş hekimlerine kolaylıklar diledi.  

BURSA 23.11.2021, 15:51
ALTUNTEPE, “GÜLÜŞÜMÜZÜ GÜZELLEŞTİREN TÜM DİŞ HEKİMLERİNİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

İnegöl Hastane Derneği (İHD) İnegöl’de çalışmalarına devam ederken bir yandan da ilçenin önde gelen kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle de ilçenin nabzını tutmaya devam ediyor.

22 Kasım Diş Hekimleri Günü vesilesiyle İnegöl’ün en yoğun hastanelerinden biri olan İnegöl Diş Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Altuntepe, hastanenin başhekimi Tayfun Evren Zengi ile bir araya geldi. Altuntepe ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Büyük fedakârlıklarla Ağız ve Diş Sağlığı bilincini oluşturmak ve iyileştirilmesini sağlamak için çalışan tüm diş hekimlerimizin “22 Kasım Diş Hekimleri Günü”nü kutluyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Başkan Altuntepe ayrıca ilçede görev yapan Diş Doktoru Fatih Ertopuz’u iş yerinde ziyaret ederek başarılar diledi. Altuntepe ağız ve diş sağlığının önemine vurgu yaparak, “Gülüşümüzü güzelleştiren tüm Diş Hekimlerinin ve Diş Hekimi adaylarının '22 Kasım Diş Hekimleri Günü' kutlu olsun. Özverili çalışmalar yürüten tüm diş hekimlerimizin bu önemli gününü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P