ALTUNTEPE, “İHD İLE DAYANIŞMA RUHU ÜST DÜZEYE ÇIKTI”

İnegöl’de dayanışma ruhunu en üst seviyeye çıkararak başta Sağlık çalışanlarına yönelik olmak üzere yaptığı yardımlarla adından söz ettiren İnegöl Hastane Derneği (İHD) Yasin Altuntepe başkanlığında başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

BURSA 10.10.2021, 15:46
ALTUNTEPE, “İHD İLE DAYANIŞMA RUHU ÜST DÜZEYE ÇIKTI”

İnegöl’de gerçekleştirdiği çalışmalarla toplumun birçok kesimi tarafından takdir edilen, siyasi parti liderlerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, İl ve İlçe sağlık Müdürlüğünün parti teşkilatlarının dikkatini çeken İnegöl Hastane Derneği İHD, birbirinden değerli yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yasin Altuntepe başkanlığında çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Birçok büyük sivil toplum kuruluşu başta olmak üzere gönüllü olarak hareket eden tüm organizasyonlara örnek olacak yardımlarla gönüllere dokunmaya devam eden İHD özellikle pandemi döneminde gerçekleştirdiği yardımlarla sıkça gündeme geldi. İş yükü her zaman ağır olan sağlık çalışanlarının pandemi döneminde artan çalışma süreleri ve yoğunluğu nedeniyle oluşan eksikliklerin giderilmesi noktasında İHD başarılı çalışmalara imza attı.

PANDEMİNİN KAHRAMANLARININ YANINDA OLDU

İnegöl’de sağlık çalışanlarının bu süreçte ihtiyaçlarının ve eksiklerinin tespiti noktasında önemli çalışmalar yürüten İHD bu süreçte, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, mobilya gibi birçok temel ihtiyacın giderilmesinde rol oynadı. Vaka sayılarının tırmanışa geçtiği süreçte iş yükü artan filyason ekipleri ve ilçedeki 112 ambulans noktalarına düzenli olarak su yardımında bulunan, vitamin destek paketleri ile hem moral hem de güç veren İHD, diğer yandan sağlık çalışanlarına yönelik hediyelerle de moral ve motivasyonlarını arttırmak için girişimlerde bulundu.

ZİYARETLERLE SORUNLARA ÇÖZÜM ARANDI

İlçenin önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışmalar yürüten İHD Yıl içerisinde gerçekleştirdiği birçok ziyaret ve toplantıda İlçenin birçok alanda sorunlarını doğrudan ilgili kişilere aktararak sorunlara çözüm aradı. İHD’nin yıl içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretlerden öne çıkanlar ise şöyle;

-- İHD Başkanı Yasin Altuntepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a gerçekleştirdiği ziyarette gelecek hedefleri ve yapılması gerekenler konuşuldu.

-- İHD, İnegöl kaymakamı Eren Arslan’a gerçekleştirdiği ziyarette, Kaymakam Arslan  İHD’yi çalışmalarından dolayı kutlayarak yanlarında olduğunu dile getirdi.

--AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti üyelerini ziyaret eden İHD, Yasin Altuntepe başkanlığında yapılması planlanan ve gündemde olan proje ve destekler masaya yatırıldı.

-- İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne gerçekleştirilen ziyarette, Başhekim Tayfun Enver Zengi, İHD çalışmalarını çok yakından takip ettiklerini ve projelerde yer almaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

--Altuntepe ve İHD Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve polis memurlarıyla bir araya geldi.  Ziyarette İnegöl gündeme dair konular ele alındı.

- İnegöl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli çalışmalarını sürdüren İHD, İnegöl’de bulunan 112 Ambulans noktalarına düzenli ziyaretlerle ihtiyaç tespiti yaptı.

-AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İHD’ye gerçekleştirdiği ziyarette, İHD’nin pandemi döneminde gerçekleştirdiği sosyal  desteklerden dolayı İHD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

AMBULANS BAĞIŞLANDI 

Kamuran & Hasan Bilge tarafından hastanemize ambulans kazandırdık Ankara’ya ambulans fabrikasına bizzat gidip ambulansı satın alıp vinç ile getirip hastane yönetimine teslim ettik.

ALTUNTEPE, “GÖNÜLLERE DOKUNMAK İSTİYORUZ”

İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe yaptığı açıklamada İHD’nin istişare kültürünü en üst düzeyde tutarak, sorunların tespiti ve giderilmesi noktasında İHD Yönetim Kurulu üyelerinin özveri ile çalıştığına dikkat çekerek şunları söyledi, “Göreve geldiğimiz günden bu yana İnegöl’de dayanışma ruhunu en üst düzeye çıkarmayı hedefledik. Bu kapsamda Belediye Başkanlarımız, AK Parti İlçe Teşkilatımız, İlçe Sağlık Müdürlüğümüz, kıymetli milletvekillerimiz başta olmak üzere birçok kişi ve kurumla toplantılar gerçekleştirerek yaptıklarımızı ve yapılması gerekenleri anlattık. Tabi ki yapılacak çok şey var hedeflerimiz çok daha büyük ancak bir dernek olarak vazifemizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eksiklerin giderilmesi noktasında.  Firmalarımız, esnaflarımız, hayırseverlerimiz, her kesimden herkesin desteğini alarak bugünlere geldik ve bu dayanışma ruhu ile geleceğe umutla bakıyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızın üstüne koyarak yeni projeler ve yardımlarla gönüllere dokunmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P