banner177

banner193

ALTUNTEPE, “İHD YENİ PROJELERİYLE SES GETİRECEK”

İnegöl’de, gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren İnegöl Hastane Derneği’nin Başkanı Yasin Altuntepe 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada tüm sağlık çalışanlarının TIP Bayramı’nı kutlayarak; İHD’nin yeni projeleriyle sağlık hizmetinin verildiği alanlarda, sağlık kuruluşlarına toplumun entegrasyonunu üst düzeye çıkarmak amacıyla yeni projelerin hazırlıklarına başladıklarını duyurdu.

BURSA 15.03.2022, 17:16 15.03.2022, 17:24
ALTUNTEPE, “İHD YENİ PROJELERİYLE SES GETİRECEK”


İnegöl’ün en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri haline gelen İHD, bir yandan çalışmalarını yürütürken bir yandan da yeni projeler için hazırlık yapıyor.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle açıklamalarda bulunan İHD Başkanı Altuntepe yeni projelere imza atacaklarının altını çizerek, “Sağlık kurum, kuruluşları ve hastanelerimizde   yaşanan sorunları tespit ederek eksikliklerin giderilmesi için çalışıyoruz. Yönetim Kurulumuz ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle sağlık hizmetini üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Projemizin detaylarını çok yakın bir zamanda açıklayacağız” ifadelerini kullandı.   İnegöl’de dayanışma ruhunu üst düzeye çıkararak, sağlık çalışanlarının ve vatandaşların yararına projeler üreten İnegöl Hastane Derneği Yasin Altuntepe başkanlığında öncü projelere imza atmaya devam edecek.

“TALEP VE İSTEKLERİ TİTİZLİKLE İNCELİYORUZ”

İHD Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulunan İHD Başkanı Yasin Altuntepe 2022 yılında ana hedeflerinin ilçede yer alan sağlık kurumları ve kuruluşlarının toplum ile entegrasyonunu maksimum seviyeye çıkarmak olduğunu ifade etti. Başkan Altuntepe, şehrimizin her köşesindeki vatandaşın sağlık hizmeti aldığı her alanda gelen talep ve istekleri titizlikle incelediklerini ve rapor haline getirerek ilgili kurum ve kişililerle sürekli olarak irtibatlı olduklarını aktardı. Altuntepe öte yandan vatandaşların, sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukların üstesinden geleceklerini belirterek herkesi ilgilendirecek olan yeni projeleri yakında açıklayacaklarını söyledi.   

“YENİ PROJELERLER HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTECEĞİZ”

Altuntepe açıklamasında, “Sosyal yardımlarımız devam ediyor. Sağlık çalışanlarının eksiklerini tespit ederek iş yükünü kolaylaştırmak ve verimliliklerini artırmak için her türlü mücadeleyi İHD olarak gösteriyoruz. Birçok sorunun olduğunu gözlemliyoruz. Sağlık çalışanlarımızın sorunları çözülürse vatandaşın hizmet kalitesinin de yükseleceği inancındayız. Sağlık kurum ve kuruluşlarının topluma entegrasyonu noktasında yeni projelerimiz olacak. Çok yakın zamanda hayata geçireceğimiz projeler ile hem vatandaşın hem de sağlık çalışanlarının hizmet kalitesinin yükseleceğine inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ALTUNTEPE’DEN TIP BAYRAMI MESAJI

Sağlık alanında çalışan herkesin çok kutsal bir mesleğe sahip olduğunu dile getiren Altuntepe, şunları söyledi: “Son 2 yılda pandemi kriziyle birlikte, sağlıkçıların bizler için ne kadar değerli bir iş yaptığına yakından şahit olduk. Sağlıkçılarımızın, kendi canlarını hiçe sayarak, pandemi karşısında gece gündüz verdikleri mücadelenin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Son dönemde sağlıkçılara karşı artan şiddet olayları bizleri derinden üzmektedir. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapılmalı, suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Yine sağlık alanında faaliyet gösteren, arkadaşlarımızın çalışma koşulları düzeltilmeli, emeklerinin karşılığını sonuna kadar verilmelidir. Biz İnegöl Hastane Derneği olarak, sağlık çalışanlarımızın bugüne kadar yanında olduk bundan sonra da olmayı sürdüreceğiz. Bu vasıtayla tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P