banner177

banner193

AYHAN SALMAN: "ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

AK Parti milletvekili adaylığı listelerinin açıklanmasının ardından Bursa 2. Bölge 2’nci sıradan aday gösterilen Ayhan Salman, İnegöl teşkilatı tarafından coşkuyla karşılandı. Meşalelerle karşılanan Salman, parti binasında açıklamalarda bulunarak, “Zor bir seçim ama biz teşkilatlar olarak zor seçimleri yaşadık gördük. 14 Mayıs’a kadar çalınmadık kapı bırakmayacağız. Yani her zaman yaptığımız şeyleri yapacağız aslında. İnşallah 14 Mayıs’ta çok başarılı bir şekilde tekrar seçimlerimizi de kazanacağız” dedi.

BURSA 10.04.2023, 15:19 10.04.2023, 17:06
AYHAN SALMAN: "ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

AK Parti Bursa 2. Bölge 2’nci sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman, İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından parti binası önünde coşkuyla karşılandı.

Meşalelerle karşılanan Salman’a kadın kolları tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra parti binasına geçen Salman, burada teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

2.BÖLGE 2’İNCİ SIRADAN ADAY GÖSTERİLMESİ HEPİMİZİ GURURLANDIRMIŞTIR

Burada bir basın toplantısı düzenlenirken, ilk olarak açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “Malum 14 Mayıs 2023 seçimlerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleri ile YSK’ya listelerimiz teslim edildi. Daha önce ilçe yönetiminde görev almış, il yönetiminde görev almış, 3 buçuk yıl il başkanlığı görevinde bulunmuş çok değerli büyüğümüz, AK Parti MKYK üyemiz sayın Ayhan Salman’ın milletvekili aday listesinde 2. Bölge 2’inci sıradan aday gösterilmesi hepimizi gururlandırmıştır. Aynı zamanda bugün şehir dışında olduğu için aramızda bulunamayan Asuman Akçay Sakallı hanımefendinin de 9’uncu sıradan aday gösterilmesi hepimizi gururlandırmıştır” dedi. 

ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ

Önemli bir seçim sürecine geçildiğini belirten Belediye Başkanı Alper Taban, “2023 Yılında yeni ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile seçime gidiliyor. Bugün adaylarımız açıklanmış oldu. Öncelikle olarak hayırlı olmasını niyaz ediyorum. İnegöl özelinde de çok kıymetli MKYK üyemiz, Ayhan Salman başkanımız ve Asuman Akçay Sakallı hanımefendi listelerde yer buldular. Öncelikli olarak kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz. Teşkilatımıza, İnegöl’ümüze, Bursa’mıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Nihayetinde önemli bir seçime gidiyoruz. Rabbim inşallah mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

İNEGÖL OLDU MU BEN HEYECANLANIYORUM

Bursa AK Parti Milletvekili Adayı Ayhan Salman ise, “Teşkilatımızın bütün mensuplarına, güzel karşılamayla beni misafir ettiğiniz için bu ilk günde buraya toplandığınız için çok teşekkür ediyorum. Açıkçası ben il başkanlığı yaptım, MKYK üyesi olarak devam ediyorum. Birçok teşkilata, birçok farklı yerde hitap ediyoruz ama İnegöl oldu mu ben heyecanlanıyorum. Burada büyüklerimi görüyorum, dostlarımı görüyorum. Doğduğumuz, doyduğumuz, büyüdüğümüz İnegöl’de olmak gurur verici. İnegöl teşkilatının bizde yeri hep ayrı oldu. Ben burada olduğumda duygulanıyorum açıkçası”

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BAŞARILI NETİCELER ALACAĞIZ

Salman, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “14 Mayıs’a kadar sizlerle çalışacağız. 14 Mayıs’ta bütün Türkiye’de inşallah hem Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yağacağız hem parlamentoda inşallah çok büyük bir ekseriyetle Cumhur İttifakı olarak başarılı neticeler alacağız. Çünkü biz milliyetçi muhafazakâr ittifak içerisinde çok daha güçlüyüz. Dolayısıyla zor bir seçim ama biz teşkilatlar olarak zor seçimleri yaşadık gördük. 14 Mayıs’a kadar çalınmadık kapı bırakmayacağız. Yani her zaman yaptığımız şeyleri yapacağız aslında. İnşallah 14 Mayıs’ta çok başarılı bir şekilde tekrar seçimlerimizi de kazanacağız”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P