banner177

banner193

BAŞHEKİM ZENGİ’DEN İHD’NİN ÇALIŞMALARINA TAM NOT

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Tayfun Enver Zengi, İnegöl Hastane Derneği’nin (İHD) çalışmalarını çok yakından takip ettiklerini ve projelerde yer almaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

BURSA 22.04.2021, 13:01
BAŞHEKİM ZENGİ’DEN İHD’NİN ÇALIŞMALARINA TAM NOT

İnegöl Hastane Derneği’nin (İHD) gerçekleştirdiği projeler toplumun her kesiminden takdir topluyor. Sağlık çalışanlarının yanı sıra ihtiyaç sahibi her insanın derdine derman olmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İHD, bir yandan da ziyaretlerine devam ediyor. İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Tayfun Zengi’ye ziyaret gerçekleştiren İnegöl Hastane Derneği, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başhekim Zengi, İHD’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söylerken, dönem dönem verilen desteklerin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Zengi, Derneğin ortaya çıkardığı projeler içinde yer almaktan her zaman mutluluk ve onur duyacaklarını ifade etti. 

,

BAŞKAN ALTUNTEPE’DEN TEŞEKKÜR

İnegöl Hastane Derneği’nin (İHD) Başkanı Yasin Altuntepe de Başhekim Zengi’ye, dernek çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. İHD olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olacaklarını ifade eden Altuntepe, Başhekim Zengi’nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Derneğin istişare kültürüyle yönetildiğine dikkat çeken Altuntepe, yeni projeler hakkında Zengi’ye bilgiler verdi.

İHD’DEN ZENGİ’YE ANLAMLI HEDİYE

Öte yandan ziyaretin sonunda Başkan Altuntepe ve İHD Yönetim Kurulu, Başhekim Zengi’ye Arapça ‘Elif’ harfinin yazılı olduğu çerçeveyi hediye etti. Başhekim Zengi hediyeden ve ziyaretlerinden dolayı İHD Başkanı Yasin Altuntepe ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P