banner201

banner177

banner207

BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ'IN KARANTİNASI BİTİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın 10 günlük karantina süresi bugün saatler 24.00'ü gösterdiğinde son buluyor. 20 Nisan'da Covid 19 testinin pozitif çıktığını açıklayan Başkan Aktaş, 2 gün sonra önlem amaçlı hastaneye yatırılmıştı.

BURSA 30.04.2021, 16:50 30.04.2021, 17:01
BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ'IN KARANTİNASI BİTİYOR

Bursa'da en çok merak edilen konulardan biri de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın sağlık durumu. 20 Nisan'da sosyal medya üzerinden Covid 19 testinin pozitif çıktığını duyuran Başkan Alinur Aktaş, karantinaya girmiş, 2 gün sonra ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırılmıştı. Karantina süresi bugün gece 24.00'da dolacak olan Başkan Aktaş'ın sağlık durumunun nasıl olduğu bütün Bursa tarafından merak ediliyor. 

YAYINLADIĞI VİDEO GÜNDEM OLMUŞTU

Başkan Aktaş'ın hastaneye yattığı gün yayınladığı video gündem olmuş. TÜm Türkiye'den Aktaş'a geçmiş olsun dilekleri yağmıştı. Aktaş videoda şu ifadeleri kullanmıştı:"Durumum gayet iyi hamdolsun. Allah'ın izniyle daha da iyi olacak. Pek yakında görüşmek üzere..." başlığıyla paylaştığı videoda herkese teşekkür eden Alinur Aktaş, sağlık durumu hakkında şu bilgiyi verdi: "Değerli hemşehrilerim, öncelikle hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Malumunuz üzere salı günü Covid-19 testimin pozitif çıkması nedeniyle evimde dinlenmeye başlamıştım izole bir şekilde. Fakat doktorların tavsiyesi üzerine dünden itibaren tedavim hastanede devam ediyor. Genel sağlık durumum gayet iyi. Mesaj gönderen, telefon açan, sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları ileten herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim bu mübarek günler hürmetine şifa bekleyen tüm hastalarına Şafi ismiyle şifalar nasip eylesin. Aramızdan ayrılan kardeşlerimizi tekrardan rahmetle anıyorum. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum. Gayet iyiyim Allah'a hamdolsun. Selam ve saygılar sunuyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum."

Yorumlar (2)
Zekiye 3 yıl önce
Çok geçmiş olsun başkanım Allah şafi ismiyle şifa versin
Şengül 3 yıl önce
Geçmiş olsun Başkanımıza Allahım şifa versin İnşaAllah
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P