banner177

banner193

BAŞKAN BOZKURT’TAN YILDIRIM’DA ARTAN VAKALARA KARŞI UYARI

MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde artan koronavirüs vakalarının ciddi boyutlara ulaştığını ifade ederek Yıldırımlılara uyarılarda bulundu.

BURSA 04.12.2020, 12:26
BAŞKAN BOZKURT’TAN YILDIRIM’DA ARTAN VAKALARA KARŞI UYARI


Koronavirüs salgınında Türkiye’nin en riskli şehirleri arasında yer alan Bursa’da nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ilçe Yıldırım’da da vaka sayıları artışa geçti. MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt yaptığı açıklamada bu süreçte alınan tedbirlere ve kurallara Yıldırımlıları uymaya davet etti.

Halil İbrahim Bozkurt yaptığı uyarıda, “Çok kıymetli Yıldırımlı hemşerilerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu salgın hastalık sebebiyle zor zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte devletimizin yetkili organlarının almış olduğu önemli kararlara harfiyen uyarak, Sağlık Bakanlığı’mızın ve Bilim Kurulu’nun tavsiye ve önerilerini eksiksiz uygulamak durumundayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü, istikrarlı bir şekilde halkının yanında olmaktadır. Bu salgın hastalığı, öncelikle yüce Allah’ın izniyle bilim insanlarımızın gayret ve başarıları ile halkımızın maske - mesafe - temizlik kurallarına harfiyen uymasıyla  yeneceğiz. Evlerinden ailelerinden uzakta sağlık hizmeti veren tüm çalışanlarımızın üstün gayretlerini boşa çıkarmamak adına rehavete kapılmadan ve kurallara uyarak bu süreci sabırla beklemek durumundayız.

 Zorlu şartlarda evlerine kapanmak zorunda kalan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eskisi gibi oyun parklarını doldurmaları, okullarına gönül rahatlığıyla gidip gelmeleri özlemi içindeyiz. Yine süreci evlerinde geçirmek zorunda olan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan aile büyüklerimizi özel gün ve gecelerde sevgi ve özlemle ziyaret edip hayır dualarını almanın özlemi içindeyiz. Esnaf ve iş kollarında çalışan hizmet veren tüm insanlarımızın rahatlıkla ticaretlerini yapacağı, alışveriş için sokakları dolduracağı günlerin özlemi içindeyiz. Tüm özlemleri giderip yine eski gibi olmanın tek yolu salgın hastalıktan kurtulmaktır. Tüm bu sebeplerden dolayı maske, mesafe, temizlik kurallarına uymalıyız. Devletimizin yetkili organlarının almış olduğu önemli tedbir ve kararlarına göre yaşamımızı şekillendirmemiz gerekmektedir. Tüm halkımızın bu kural ve tedbirlere özenle uymalarını temenni ediyoruz.

Bu vesileyle salgın hastalığa yakalanıp tedavi gören vatandaşlarımıza yüce Allah'tan şifa, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ise rahmet diliyorum.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P