banner209

banner177

banner193

BAŞKAN CEMİL VARDAR, “DAWOOD ÜRETİM HACMİYLE TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ DEĞERİ”

Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Başkanı Cemil Vardar, İnegöl’de sandalye tasarım ve üretiminde Türkiye’nin önemli markaları arasında yer alan Dawood’u ziyaret ederek firma hakkında bilgiler aldı.

BURSA 06.12.2022, 17:17
BAŞKAN CEMİL VARDAR, “DAWOOD ÜRETİM HACMİYLE TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ DEĞERİ”

Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Başkanı Cemil Vardar, ziyaretleri kapsamında İnegöl’de faaliyet gösteren Dawood’u ziyaret etti. Tüm üyelerinin sorunlarının tespiti ve çözümü için çalıştıklarını aktaran Vardar, Dawood’un üretim hacminin Bursa ve Türkiye için önemli olduğunu ifade etti.

Mobilyanın başkenti İnegöl’de çeyrek asır önce mobilya üretimine başlayan Dawood; sandalye tasarım ve üretimi noktasında Türkiye’nin önemli mobilya markalarının çözüm ortağı olurken, Dawood markalı sandalyeler yurt dışı pazarında da büyük ilgi görüyor.

VARDAR, “YATIRIMLARLA BURSA’NIN GURURU OLAN DAWOOD’A BAŞARILAR DİLİYORUM”

Firmanın kurucusu Dawood Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Yılmaz ile birlikte sektöründe sorunlarını konuşup değerlendiren, Dawood’un iş alanıyla ilgili bilgiler alan Başkan Cemil Vardar ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında, “Dawood son yılarda gerçekleştirdiği yatırımlarla Bursa’nın gururu oldu.  Sektörün ihtiyaçlarına ve müşterilerin beklentilerine uygun şekilde sandalye tasarlayıp üreten Dawood’a başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Dawood Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Yılmaz ise Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası’na faaliyetlerinde başarılar dileyerek, Cemil Vardar’a ziyaretlerine ilişkin teşekkür etti.

Yorumlar (1)
Nurettin day 1 yıl önce
yürekten kutluyorum rabb'im başarılarınızı daim ve kaim eylesin inşAllah üstadım
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P