banner177

banner193

BAYRAM TADINDA İNDİRİMLER ÖZDİLEK'TE

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Özdilek AVM’lerinde ve hipermarketlerinde bayram müjdesi olarak birbirinden avantajlı kampanyalar sunuluyor. Kadın, erkek, çocuk giyimden aksesuara ve bayram boyunca en şık sunumlara imza atacağınız züccaciye ürünlerine kadar onlarca üründe 2.ye %50 indirim ve çeşitli kampanyalar kullanıcılarını bekliyor.

BURSA 24.06.2023, 11:14
BAYRAM TADINDA İNDİRİMLER ÖZDİLEK'TE

Bayram sofralarının ve ikramlarının vazgeçilmez lezzetleri de Dürdane Ana Fırını ile Özdilek hipermarketleri ve online alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da satışa sunuluyor.

Bayram alışverişini son günlere bırakanlar için birbirinden avantajlı kampanya ve fiyatlar, Özdilek AVM’lerinde ve hipermarketlerinde devam ediyor.

En güzel bayramlıklar için Özdilek’in kadın giyim markası olan Shefame, erkek giyim markası Finesuits, çocuk giyim markası Funfair, casual giyim markası First Company ve ayakkabı markası olan Wishoes’un seçili ürünlerinde 2.ye %50 indirim fırsatı kullanıcılarını bekliyor. Ayrıca dünyaca ünlü markalardan Lumberjack, Pierre Cardin, U.S. Polo Assn., United Colors of Benetton. yeni sezon ayakkabılar, 2.si %50 indirimli kampanyasıyla Özdilek mağazalarında ve hipermarketlerinde yerini alıyor.

Bayram boyunca misafirlerini en şık sunumlarla ağırlamak isteyenleri züccaciye reyonlarında da kaçırılmayacak kampanyalar bekliyor. Paşabahçe ve Lav ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası; Aryıldız, Bambum ve Taşev ürünlerindeki 2.ye %50 indirimleriyle bayram coşkusu hissettiriliyor.

BAYRAM İKRAMLARININ EN TATLI ANLARI

Özdilek’in yarım asrı aşkın tecrübesiyle oluşturduğu markalardan Dürdane Ana Fırını, alanında uzman, deneyimli kadrosu ve Bir Lezzet Geleneği sloganıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Yaş pastalardan kuru pastalara, çeşit çeşit baklavalardan şerbetli tatlılara ve bayramların klasiklerinden olan su böreğine kadar birbirinden lezzetli unlu mamulleri günlük reçetelerle misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Dillere destan lezzetiyle unutulmaz bir geleneği yansıtan Özdilek Lokumlar, oldukça şık hediye paketleriyle siz ve sevdikleriniz için bayramın en tatlı hediye alternatiflerinden biri oluyor. Özdilek Lokum’un eşsiz lezzetlerine Özdilek Lokum mağazaları, hipermarketleri ve online alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’dan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P