banner177

banner193

BBP OSMANGAZİ, BURSA İÇİN SAHADA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, BBP Osmangazi İlçe Teşkilatı’nın 4 aylık faaliyet raporuna ilişkin basın açıklaması düzenledi.

BURSA 10.01.2024, 14:15 10.01.2024, 14:17
BBP OSMANGAZİ, BURSA İÇİN SAHADA


22 Ağustos 2023 tarihinde göreve başladıklarının ve kısa süre içerisinde birçok faaliyet gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yayla, gelecek dönem projelerine ilişkin bilgiler paylaştı.

Osmangazi İlçe Teşkilatı’nın Osmangazi’nin her mahallesinde fizibilite çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Yayla, “Bu davaya gönül vermiş 18 kişilik yönetim kurumuzla birlikte önemli projelere imza attık. Haftalık olmak üzere toplam 18 toplantı gerçekleştirdik. Genel merkezimizin kongresine yoğun katılım sağladık.  Genel Başkanımızı 5 kez ziyaret etme fırsatım oldu, görüşmelerde Bursa ve Osmangazi özelinde önerilerimizi, fikirlerimizi sunduk, yerel seçimler öncesi yol haritamıza ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. 10 Aralık’ta daha önce tecrübe edilmemiş bir kongre yaptık. Yönetim kurulumuz bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız ile birlikte stant çalışmalarıyla saha çalışmalarımız sürüyor. 2024 yılının ilk ayağı olan ‘Bilimin Işığında Siyaset’ semineri projemizin ilkini gerçekleştirdik.” dedi.

Hedeflerine ve hayallerine ilişkin projelerini aktaran Yayla, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını, görüşlerini ve bakış açısını geleceğe taşımak adına; “Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Kampı projesi ve Muhsin Yazıcıoğlu Bilim Tırı Projesi’ni hayata geçirmek istiyoruz. Mahalle temsilciliklerimizde ücretsiz ödev yardımı ve etüt merkezi projemizle öğrencilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. İlkini gerçekleştireceğimiz, ‘Bilimin Işığında Siyaset’ semineri projesini geleneksel hale getirip sürdürmek istiyoruz. Halk buluşmalarımıza ve stant çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P