banner177

banner193

BEYÇELİK GESTAMP’IN YENİKÖY FABRİKASI AÇILDI

Otomotiv yan sanayinin önde gelen firmalarından Beyçelik Gestamp, Kocaeli Yeniköy’de Yeniköy Fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Yeniköy Fabrikası, Kocaeli’nde 2 fabrikası bulunan Beyçelik Gestamp’ın bölgedeki 3’üncü yatırımı oldu.

BURSA 03.04.2023, 15:06 03.04.2023, 15:11
BEYÇELİK GESTAMP’IN YENİKÖY FABRİKASI AÇILDI

Otomotiv yan sanayinin önde gelen firmalarından Beyçelik Gestamp, Kocaeli Yeniköy’de bulunan Yeniköy Fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Temeli 2021 yılında atılan Yeniköy Fabrikası, Beyçelik Gestamp’ın TOSB’de yer alan 2 fabrikasından sonra Kocaeli Bölgesi’ndeki 3’üncü yatırımı oldu. Yeniköy Fabrikasının açılış etkinliğine Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, Ford Otosan Satınalma Lideri Murat Senir ve ekibi ile Beyçelik Gestamp Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, Beyçelik Gestamp Genel Müdürü Engin Meydan ve tüm çalışanlar katılım gösterdi.

Açılışta konuşan Ford Otosan Lideri Güven Özyurt ”Burada sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Beyçelik ailesi ile uzun yılladır çalışıyoruz Sizler her zaman daha iyisini yapmak için çalışan geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir ailesiniz. Amacımız birlikte daha çok üretmek, daha çok çalışmak ve ülkemize, şirketlerimize, çalışanlarımıza ve tüm paydaşlarımıza daha fazla değer katmak. Tesisin hayırlı olmasını dilerim” dedi

Beyçelik Gestamp Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, “Yeniköy fabrikamız Türkiye’nin en önemli montaj fabrikalarından biri olacak. Yeniköy’deki bu ilk yatırımımız, dilerim bu bölgede yeni yatırımlarla büyümemizi sürdürürüz. Bugün Ford için hizmet verecek bu fabrika ileride tüm ana sanayiye hizmet veren bir kuruluş haline gelir. Fabrikamızın ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Beyçelik Gestamp Yeniköy Fabrikası 25 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.

Beyçelik Gestamp yeni yatırımı ile bölgeye 550 yeni istihdam yaratmayı hedefliyor. Ford Otosan'ın yeni araçlarının gövde ürünlerinin imalatının yapılacağı fabrikada, 160 adet robot ile donatılmış, son teknolojilere uygun montajlı üretim yapılacak.

Beyçelik Gestamp Hakkında:

Otomotiv yan sanayi metal sektöründe kalıp, teçhizat ve komponent tasarlayan, geliştiren ve üreten Beyçelik Gestamp inovatif ürünler tasarlayarak daha güvenli ve daha hafif araç tasarımlarına destek olmakta ve buna bağlı olarak insan güvenliğinin arttırılması, enerji tüketimlerinin azaltılması ve çevrenin korunması ana ilkelerine hizmet etmektedir. Beyçelik Gestamp A.Ş. Grup 5 tüzel şirketi ile Bursa, Gebze ve Romanya olmak üzere 6 farklı lokasyonda faaliyetlerini sürdürmektedir. Beyçelik Gestamp direkt ürün ihracatının yanında proje bazlı ürettiği sac şekillendirme kalıp ve ekipmanlarını da 5 kıtaya 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir. Yeni ürün ve teknolojileri geliştirmek için çalışmalar yürüten Beyçelik Gestamp’ın bünyesinde toplam 4 Ar-Ge Merkezi bulunmaktadır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P