BİYTAŞ İNŞAAT, BURSA’YA DEĞER KATACAK

Türkiye ve yurt dışında önemli projelere imza atan Biytaş İnşaat, yaklaşık 40 yıllık tecrübesi inşaat sektörüne taşıyor. Kayapa’ya kazandıracağı Hüma Butik evleri ile depreme dayanıklı, konforlu ve doğa ile iç içe modern konutlar oluşturacak olan firma, yıl sonunda evleri teslim edecek.

BURSA 29.01.2024, 09:41 29.01.2024, 12:47
BİYTAŞ İNŞAAT, BURSA’YA DEĞER KATACAK

Mekanik tesisat sektörüne 1985 yılında adım atan Biytaş, bugüne kadar kamu ve özel inşaatlar olmak üzere binlerce projeye çözüm ortağı oldu. Mekanik tesisat alanında stadyumdan, AVM’lere, otellerden fabrikalara gibi birçok büyük projeye imza atan firma, havuz yapımı alanında da hizmet veriyor. İnşaat sektöründe de dönem dönem farklı projelerde yer alan Biytaş, yeni projesi ile Nilüfer’de bulunan Kayapa Mahallesi’ne değer katacak. Hüma Butik evleri ile akıllı ev konseptinde 3 + 1 ve 3 + 1 dubleks daire tiplerinden oluşacak proje ile modern konutlar inşa edecek olan firma, evleri yıl sonunda sahiplerine teslim edecek.

UYGUN ÖDEME PLANI İLE EV SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Proje hakkında bilgi veren Mehmet Ali Gülçimen, “Dubleks dairelerimiz 200 metrekare net kullanım alanına sahiptir. Normal dairelerimiz 120 metrekare genişliğindedir. Kayapa Mahallesi’nde oluşturacağımız konsept ile doğa ile iç içe, mimari olarak göze hoş gelen, teknoloji ile uyumlu, konforlu ve güvenliğin üst düzeyde olduğu evler oluşturacağız. Hüma Butik evleri bölgesine değer katan, bundan sonra diğer firmaların evlerini yaparken örnek alacağı bir proje olacak. 24.12.2024 tarihinde teslim etmeyi planladığımız dairelerimizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sümektedir. Ödeme kolaylığı sunacağımız projemizi görmek için tüm Bursalıları bekliyoruz. Hüma Butik evlerinde, uygun ödeme planları ile siz de ev sahibi olabilirsiz.” dedi.

Yorumlar (3)
ismail 4 ay önce
fiyat nasıl. adı çok hoş
yaşar 4 ay önce
güzel bir projeye benziyor. tam konum neresi acaba
Güller 4 ay önce
Fiyat nasıl son günlerde daireler fiyatı uçup gidiyor
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:41
Öğle 13:05
İkindi 16:59
Akşam 20:19
Yatsı 21:56
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P