banner201

banner177

banner207

BURSA'DA DENİZE NEREDE GİRİLİR? Bursa plajları

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Marmara Denizi'ne kıyısı olan Bursa'da da sahillerin canlanması bekleniyor. Peki Bursa'da denize nerede girilir? Bursa'nın plajları nereler? İşte soruların cevapları...

BURSA 27.05.2021, 13:37 27.05.2021, 15:11
BURSA'DA DENİZE NEREDE GİRİLİR? Bursa plajları

BURSA’DA DENİZE GİRİLECEK YERLER

BURGAZ ALTINKUM HALK PLAJI

Hem sahili hem de denizi olarak halk tarafından çoğunlukla tercih edilen bu plaj Güzelyalı Altınkum mahallesinde yer alıyor.

Giriş ve Şezlong Ücreti

  • Plaja giriş ücretsiz.
  • Plajda şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz.

,

GÜZELYALI BURGAZ HALK PLAJI

Bursa’ya 26 km uzaklıkta olan bu plaj kumlu bi sahile sahip ayrıca sahil boyunca kafe ve resterontlardanda yemek yiyebilirsiniz.Balık sevdalılarının kesinlikle ziyeret etmesi gereken yer.

Giriş ve Şezlong Ücreti

  • Plaja giriş ücretsiz.
  • Plajda şezlong (25 TL) ve şemsiye kiralayabilirsiniz.

Mudanya ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Kumkaya plajının denize giriş kısmı taşlı bir yapıya sahiptir. Plaja giriş ücretsiz olup şezlong kiralayabilirisiniz.

,

EĞERCE PLAJI

Çok geniş bir sahili olan plajda deniz rüzgarlı havalarda serin ve dalgalı oluyor. Çocuklu aileler tarafından sıkça tercih edilen bir plajdır.

Giriş ve Şezlong Ücreti

  • Plaja giriş ücretsiz
  • Plajda şezlong (25 TL) ve şemsiye kiralayabilirsiniz.

,MESUDİYE HALK PLAJI

Geniş ve güzel bir kumsalı olan plajda deniz yavaş derinleşiyor. Plaj rüzgarlı olduğu için deniz dalgalı. Sakin bir yer olan Mesudiye Halk Plajı’nda kamp yapabilirsiniz.

Eşkel (Esence) Halk Plajı

Hem sahili hem de deniz tabanı ince kumdan oluşuyor. çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Gün batımı manzarasının çok güzel olduğu Eşkel Halk Plajı, kafa dinlemek isteyenler için çok uygun bir yer.

Büyükkumla Halk Plajı

Gemlik ilçe merkezine 10 kilometre olan halk plajı oldukça kalabalık oluyor. Güzel bir sahile ve iskeleye sahip olan plaj günübirlik tatilciler tarafından tercih ediliyor.

Küçükkumla Halk Plajı

Kumlardan oluşan sahili ve temiz denizi ile halın ilgisini çekiyor. Gün batımı manzarasıyla sahilde güzel bir akşam yürüyüşü yapabilirsiniz. Plaja giriş ücretsiz.

Kumsaz Plajı

plajda duş, tuvalet, soyunma kabini, otopark ve voleybol sahası bulunuyor. Denizi temiz olduğu için acemi yüzücüler ve çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor.

Giriş ve Şezlong Ücreti

  • Plaja giriş ücretsiz.
  • Plajda şezlong (40 TL) ve şemsiye kiralayabilirsiniz.

Kurşunlu Kadınlar Plajı

Plajda soyunma kabini, duş ve tuvalet bulunuyor.Sadece kadınlar tarafından kullanılan plaja 9 yaşından büyük erkek çocukların girmesi yasak.

Giriş ve Şezlong Ücreti

  • Plaja giriş ücretsiz
  • Plajda şezlong (20 TL) ve şemsiye kiralayabilirsiniz.

Yeniköy Halk Plajı

Dalga olmadığı zaman deniz sakin ve temiz. Plajda tuvalet, duş ve soyunma kabini mevcut.Etrafı ormanla çevrili olduğu için havası çok temiz.Plaja yakın bir yerde güzel bir piknik alanı bulunuyor.

KURŞUNLU HALK PLAJI

Kumu ve denizi temiz olan plaj gayet sakin. Kurşunlu Halk Plajı ailenizle birlikte huzurlu bir tatil yapabileceğiniz bir yer. Mavi ile yeşilin bir arada bulunduğu sahilde duş, tuvalet ve soyunma kabini bulunuyor.

İznik Halk Plajı

Plajın çevresinde İznik İskelesi, balıkçı kayıkları, yeşil alanlar ve kafeler bulunuyor. Çocuklu ailelerin tercih ettiği plajda çocuk oyun alanları da bulunuyor. Yaz sezonu dışında da aktif olarak kullanılan plajda İznik Gölü’nün müthiş manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Yorumlar (1)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P