banner177

banner193

BURSA'DA ESKİ EŞİNİ BIÇAKLAYIP KAÇTI

Bursa İngeöl'de Orhaniye mahallesinde boşanmakta olan eşini bıçakla yaralayıp kaçan şüpheli Ümit Ü., sosyal medyadan yaşanan olay ile alakalı açıklama yaptı.

BURSA 16.06.2023, 14:59
BURSA'DA ESKİ EŞİNİ BIÇAKLAYIP KAÇTI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Ümit Ü. adlı öfkeli kocaboşanma aşamasındaki Yasemin Ü. ile barışmak için buluştu. Ancak yaşanan tartışmada Ümit T. elindeki bıçakla eşini sokak ortasında yaraladı. Şüpheli araçla kaçarak kayıplara karıştı.

Firari şüpheli Ümit Ü. Sosyal medya hesabından olay ile ilgili açıklama yaptı. 

Ümit Ü. açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"karım olacak o kadın beni ihlal suçundan dolayı sürekli ceza evine attırmaktadır. Beni içeri attırıp fabrikanın güvenliği ile telefon görüşmeleri çıkartırdım 10 buçuk ay boyunca gününü gün etmektedir şimdide yeni sevgilisi ile yakaladım ve suçunu bastırmak için milleti galeyana getirmek istemiş bana saldırmıştır. Kızımızı sürekli dövmek ilgilenmemek vede sevgilisinin yanına götürmeyen çocuğun psikolojisini bozmuştur. Kızımı kendi himayem altına alıp okula yazdırdım simdi çocuk üzerinden bni ceza evine attırmaya çalışmaktadır sorarım sana ve bu haberi yapanlara yasemin Ü. yani benim kızımı döverken beni aldatırken neredeydiniz şimdi ben vatan haini dimi asın lan beni o zaman"

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P