banner209

banner177

banner193

BURSA'DA KAR YAĞIŞI SÜRECEK Mİ? METEOROLOJİ AÇIKLADI

Meteoroloji Bursa için 21 Mart 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa’da dondurucu soğuğun etkili olduğu haftanın ilk gününde sabah saatlerinde güneş yüzünü gösterse de öğleden sonra kısa süreli yer yer hafif karla karışık sağanak yağış geçişi bekleniyor. Yeni haftada da düşük sıcaklıkla birlikte sağanak yağış geçişleri cuma gününe kadar etkili olacak.

BURSA 21.03.2022, 09:03
BURSA'DA KAR YAĞIŞI SÜRECEK Mİ? METEOROLOJİ AÇIKLADI

Etkili kar yağışının terk ettiği Bursa, buz kesen bir sabahla yeni haftaya başladı. Soğuk hava ile birlikte Meteoroloji’den haftalık uyarı geldi.

Yeni haftanın ilk gününde sabah saatlerinde hava adeta buz kesti. Kar yağışı ardından soğuk havayı bırakırken, günün ilk ışıklarından itibaren güneş de yüzünü gösterdi ancak termometreler eksi 1 ile 0 derecelere kadar geriledi.

Öğle saatlerine kadar yükselişte olan sıcaklıklarla birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yerini kısa süreli etkili olacak ve bölgesel olarak yüzünü gösterecek karla karışık sağanak yağış geçişine bırakabilir.

Gün içerisinde 5 derecelere kadar yükselen sıcaklık akşam saatlerinden itibaren yeniden düşüşe geçerek 1 dereceye kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre yeni hafta genelinde Bursa’da yağış geçişleri görülecek ve hava sıcaklığı düşük seviyelerde seyredecek.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, hafif karla karışık sağanak yağış geçişleri beklenirken, sabah saatlerinde 0 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı gün içerisinde 8 dereceye kadar tırmanacak.

ÇARŞAMBA günü de sağanak yağış geçişi Bursa genelinde yüzünü göstermeye devam ederken, termometreler sabah eksi 1, gün içerisinde de en yüksek 7 dereceyi gösteriyor olacak.

PERŞEMBE günü de yağışın devam edeceğini bildiren meteoroloji, termometrelerin çok hafif yükseliş göstereceğini belirtirken en düşük 2 derece, en yüksek ise 9 derecelik bir hava sıcaklığı beklendiğini duyurdu.

CUMA gününden itibaren soğuk hava kırılsa da sabah saatlerinde yağışla birlikte en düşük sıcaklığın 2 derece olması beklenirken, gün içerisinde termometreler 14 derecelere kadar yükselecek.

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P