banner177

banner193

BURSA'DA KAR YAĞIŞI SÜRECEK Mİ? METEOROLOJİ AÇIKLADI

Meteoroloji Bursa için 14 Mart 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yoğun kar yağışıyla geçen hafta sonunun ardından Bursa’da termometreler yeni haftada yükselişe geçiyor. Sabah saatlerinde buz kesen bir soğukluk hissedilirken, gün içerisinde güneşin yüzünü göstermesiyle hava sıcaklığı 5 dereceye kadar tırmanıyor.

BURSA 14.03.2022, 09:45
BURSA'DA KAR YAĞIŞI SÜRECEK Mİ? METEOROLOJİ AÇIKLADI

Meteoroloji Bursa için 14 Mart 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yoğun kar yağışıyla geçen hafta sonunun ardından Bursa’da termometreler yeni haftada yükselişe geçiyor. Sabah saatlerinde buz kesen bir soğukluk hissedilirken, gün içerisinde güneşin yüzünü göstermesiyle hava sıcaklığı 5 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan hafta boyu yükselişte olan sıcaklıklar 10 derecelere kadar tırmanacak.

Bursa’da kar yağışı sona ererken ardında buz kesen soğuk havayı bıraktı.

Yeni haftanın ilk gününün ilk saatlerinde eksi 6 derecelere kadar düşen sıcaklık sabah saatlerinde ise eksi 2 derece olarak ölçüldü. 

Gün içerisinde özellikle öğle saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 5 dereceye kadar yükseliyor.

Gündüz güneşle birlikte yükselişe geçen termometreler akşam saatlerinde yeniden 0 dereceyi görürken, gece ise eksi 3 dereceye kadar geriliyor.

KAR YAĞIŞININ ARDINDAN…

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre kar yağışı sonrası Bursa’da termometreler geceler eksi derecelere düşerken, gündüzleri ise güneşle birlikte 10 derecelere kadar tırmanıyor.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, çok bulutlu bir günün yaşanacağı Bursa genelinde sabah saatlerinde eksi 6 derecelere kadar düşen sıcaklık gün içerisinde 6 dereceye kadar tırmanacak.

ÇARŞAMBA gününü parçalı bulutlu ve güneşli geçirecek olan Bursa’da hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 3 derece olarak ölçülürken, gündüz ise 10 dereceye kadar yükseliyor.

PERŞEMBE günü için Burda genelinde hafif yağış geçişlerini beklendiğini bildiren meteoroloji, sabah saatlerinde 2 derece olan en düşük sıcaklığın gün içerisinde 9 dereceye kadar yükseleceğini belirtti.

CUMA günü çok bulutlu bir günün yaşanacağı Bursa’da hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 2, gün içerisinde ise en yüksek 5 derece olarak ölçülecek.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P