banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'DA PATLAMA MEYDANA GELDİ: VATANDAŞ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

 Bursa’da bir nakış atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İki otomobil zarar görürken şans eseri yaralanan olmadı. Kapı ve pencerelerin yola fırladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

BURSA 15.03.2022, 13:37
BURSA'DA PATLAMA MEYDANA GELDİ: VATANDAŞ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi 1'inci Kalkan sokakta bir nakış atölyesinde meydana geldi. 3 katlı iş yerinin ikinci katındaki atölyede henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise patlamanın nedenini bulmak için inceleme yaptı. Patlamanın etkisiyle iş yerinin demir kapısı ve camları yerinden çıkarak, çevredeki araçların üzerine düştü. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, patlamada can kaybı ve yaralının olmaması sevindirdi. AFAD'ın ölçüm ve incelemelerinin ardından patlamanın nedeni belli olacak.



Şans eseri yaralanan olmadı
Şiddetli bir patlama sesi duyduklarını belirten bölge esnaflarından Bülent Kavurat, "Çalışıyorduk, bir ses geldi. Geldik baktık, iş yerinin camları kırılmış, dökülmüş. Patlama şiddetliydi. Biz 4 dükkan aşağıdan duyduk. Şiddetli sesi duyunca geldik. Daha önceden de yakın bir bölgede patlama olmuştu. Yaralanan yok çok şükür. Kimsede bir zarar yok" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P