banner209

banner177

banner193

BURSA'DAKİ DEV FİRMADA ISITICILAR ÇALIŞMADI: İŞÇİLER SOĞUKTA ÇALIŞTI

OSB'lerde uygulanacak 3 günlük elektrik kesintisinin ardından Bursa'da kurulu bulunan BOSCH fabrikasında üretim dışında ısıtma sistemlerinin çalışmayacağı bildirildi.

BURSA 28.01.2022, 14:57
BURSA'DAKİ DEV FİRMADA ISITICILAR ÇALIŞMADI: İŞÇİLER SOĞUKTA ÇALIŞTI

Türkiye'deki tüm Organize Sanayi Bölgeleri'nde uygulanacak 3 günlük elektrik kesintisinin ardından Bursa'da kurulu bulunan BOSCH fabrikasında üretim dışında ısıtma sistemlerinin çalışmayacağı bildirildi.

Türkiye'de Organize Sanayi Bölgeleri'nde 72 saat elektrik kesintisi yaşanmıştı. Bu durum OSB'lerde üretimin durmasına sebep oldu. Sıkıntılar doğalgaz dağıtımındaki teknik aksaklıktan dolayı OSB'lere gönderilen doğalgazın yüzde 40 oranında kısıtlanmasıyla başlamıştı.

Üretime başlayan fabrikalarda bu seferde üretim dışında ısıtma sistemlerinin çalışmayacağı bildirildi. BOSCH fabrikasında çalışan işçiler fabrikada ısıtma sistemlerinin çalışmadığını bildirdi.

BOSCH fabrikasında çalışan bir işçi, grup başının kendilerine, "İran nedenli kısıtlamaların ne zaman kalkacağı belli olmadığı için kullanım fabrika için %60'a düşürüldü. Üretimi durdurmamak için sadece üretim alanında kullanılacak fakat ısıtma sistemleri çalışmayacak. Üretimin devam edeceği, işçilerin mesaiye geleceği fakat ısıtmanın sağlanmayacağını" bildirdiğini söyledi (Bursa/EVRENSEL)

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P