BURSA EMNİYETİ SOYLU’NUN KATILIMIYLA ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı araç teslim alma töreni ile araç filosunu güçlendirdi.

BURSA 28.12.2021, 19:06
BURSA EMNİYETİ SOYLU’NUN KATILIMIYLA ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Türkiye Muhtarlarla El Ele” programına katıldı. Soylu, Bursa programı kapsamında İl Güvenlik Toplantısı’nın ardından Merinos AKKM önünde emniyet güçleri ile bir araya geldi.

Bursa Emniyeti’nin yeni araçları Merinos AKKM önünde eşsiz görüntüler oluştururken. Bakan Soylu’nun katılımıyla Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün yeni araçları emniyet teşkilatına teslim edildi.   Merinos AKKM’de düzenlenen araç teslim törenine İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa Milletvekililler, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe belediye başkanları ve Bursa protokolünden çok sayıda isim katıldı.  Şançelik Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Şener’in yer aldığı programda çok sayıda polis memuru hazır bulundu.  

Bursa Emniyet Müdürlüğü, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 2021 yılı içerisinde Peugot Şançelik bayi önünde gerçekleştirdiği törenlerle araç filosunu güçlendirmişti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P