banner177

banner193

BURSA İÇİN SICAKLIK UYARISI

Meteoroloji Bursa için 12 Nisan 2022 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Dün etkili olan sağanak yağış bugün şiddetini kaybederken sabah saatlerinde çok hafif yağış geçişleri görüldü. Gün içersinde çok bulutlu bir gökyüzünün hakim olduğu Bursa’da sıcaklık en yüksek 14 dereceyi gösteriyor. Öte yandan yarın için de hafif yağış geçişi uyarısı yapan meteoroloji sonrasında ise hava sıcaklığının yükselişe geçeceğini bildirdi.

BURSA 12.04.2022, 09:20
BURSA İÇİN SICAKLIK UYARISI

Bursa’da dün etkili olan sağanak yağış bugün şiddetini kaybederken, yer yer hafif yağış geçişleri ile birlikte sıcaklık bugünden itibaren yeniden yükselişe geçiyor.

Haftanın ikinci iş gününde sabah saatlerinden itibaren yer yer hafif yağış geçişlerinin görüldüğü Bursa’da termometreler 2 derecelere kadar geriledi.

Öğle saatlerine doğru çok bulutlu gökyüzü ve yer yer yüzünü gösteren güneşle birlikte ısınan hava 12-14 derecelere kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerine doğru düşüşe geçen sıcaklık, çok bulutlu gökyüzü ile birlikte 10 derecenin altına geriliyor.

SICAKLIK YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da 1 gün süren şiddetli yağışın ardından hava sıcaklığındaki büyük düşüş hafta sonuna kadar yeniden yükselişe geçiyor.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinden itibaren yağış yine yer yer hafif şekilde yüzünü gösterirken, termometreler 1 derecelere kadar geriliyor. Gün içerisinde ise çok bulutlu ve güneşli hava ile birlikte sıcaklık 15 dereceye kadar tırmanıyor.

PERŞEMBE gününden itibaren bol güneşli ve az bulutlu gökyüzü şehre hakim olurken, termometreler ise yükselişe geçiyor. Sıcaklıklar sabah saatlerinde 2 dereceyi gösterse de gün içerisinde 17 dereceye kadar yükseliyor.

CUMA günü yükselişini sürdüren hava sıcaklığı gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte 20 derece seviyesine tırmanıyor.

CUMARTESİ günü için de 24 derecelik bir sıcaklık tahmini yapılan Bursa genelinde az bulutlu ve boş güneşli gökyüzü hakim olmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P